AKİT MENÜ

Spor

Çakur Rizespor ile RAMS Başakşehir berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'de ilk haftanın kapanış maçında kozlarını paylaşan Çaykur Rizespor ile RAMS Başakşehir, karşılıklı gollerin atıldığı Rize'deki karşılaşmadan 1-1'lik skorla berabere ayrıldı.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in açılış haftasındaki son maçta sahasında RAMS Başakşehir'i ağırladı. Çaykur Didi Stadyumu'nda karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

PERDEYİ FIGUEIREDO AÇTI

Karşılaşmanın ilk yarısında Çaykur Rizespor net pozisyonlar bulurken Muhammed Şengezer gole izin vermedi ve ardından RAMS Başakşehir, Joao Figueiredo'nun 39. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçirdi.

RİZESPOR'UN CEVABI GECİKMEDİ

Çaykur Rizespor'dan ise cevap gecikmedi. Ev sahibi takım 45+5'te kullanılan koşe vuruşunda Husniddin Aliqulov'un kafa golüyle skorda eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

PUANLAR PAYLAŞILDI

İlk yarıda 1'er gol bulan her iki takım da ikinci 45 dakikada bulduğu fırsatları gole çeviremedi. Eşitlik bozulmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi ve taraflar ligin ilk haftasında puanları paylaştı.

Yorumlara Git

AK Parti’de yeni gelişme! Başkan Erdoğan'a tek tek rapor sunulacak

Cüneyt Özdemir rakıcı Atatürkçülere verdi veriştirdi! "Sen geri zekalısın!"

Dev firma iflasın eşiğinde: 30 bin çalışanı ücretsiz izne çıkardı!

Hakan Fidan, Türkiye'nin F-35'leri neden alamadığını açıkladı

Az kalsın kadın sürücü 5 milyonluk arabasından motorcu da canından oluyordu! Kimin haklı olduğuna sosyal medya karar veremedi