AKİT MENÜ

Gündem

Yunanistan Genelkurmayından Türk askerine kahpelik! Bayrağımızı böyle kırptılar

Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı, Avrupa'nın En İyi Keskin Nişancıları Yarışması'nın sonuçlarını paylaştığı videoda, Türk askerlerinin başarısını sansürledi. İlk 2 sırada Türkiye'nin yer almasını görmezden gelen Yunan makamlar, 5'inci bitirdikleri yarışmada kendilerini 4'üncü ilan etti. Bununla da yetinmeyip, yarışmayı kendilerinden üstte bitiren ülkelerin bayraklarını kırptı.

Almanya'da düzenlenen Avrupa'nın En İyi Keskin Nişancı Takımı Yarışması'nda, ülkemizi temsil eden Özel Kuvvetler ve Kara Kuvvetleri personelimiz yarışmayı birinci ve ikinci sırada tamamladı.

Yunanistan Genelkurmayı Türk askerinin başarısını sansürledi

Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı, Avrupa'nın En İyi Keskin Nişancıları Yarışması'nın sonuçlarını paylaştığı videoda, Türk askerlerinin başarısını sansürledi.

Sırada da hile yaptılar: 5'inci oldukları yarışmayı 'galip' gibi duyurdular

İlk 2 sırada Türkiye'nin yer almasını görmezden gelen Yunan makamlar, 5'inci bitirdikleri yarışmada kendilerini 4'üncü ilan etti.

 

Yarışmayı kendilerinden üstte bitiren ülkelerin bayraklarını kırpan Yunanlar, listeyi kendi bayrağının yer aldığı sıradan başlatarak algıya girişti.

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de