AKİT MENÜ

Gündem

Tarlalardaki ürünler neden imha ediliyor? Şüpheler büyüyor!

Son dönemde tarım sektöründe yaşanan olaylar vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Çiftçiler, ürünlerini ucuz fiyata satmak yerine, yevmiye verip toplatarak ve tırlarla taşıma ücreti ödeyerek imha etmeyi tercih ediyor. Bu durum, kamuoyunda ciddi soru işaretleri oluşturuyor.

This browser does not support the video element.

Son dönemde tarım sektöründe yaşanan olaylar, vatandaşların tepkisini giderek artırıyor. Çiftçilerin, ürünlerini düşük fiyata satmak yerine, işçi tutarak toplatıp, tırlara taşıma ücreti ödeyerek imha etmeyi tercih etmeleri, kamuoyunda büyük soru işaretlerine yol açıyor. Bu alışılmadık durum, vatandaşlar arasında endişeye neden olurken, devletin bu duruma müdahale etmesi bekleniyor. Gıda fiyatlarındaki artış ve ürünlerin bilinçli olarak yok edilmesi şüpheleri daha da derinleştiriyor.

Bu tür videoları izleyenler, üreticilerin bu hamlelerinin arkasında gizli anlaşmalar olabileceğini ya da birilerinin bu ürünleri imha ettirerek ücretini ödediğini öne sürüyor. Devletin bu duruma neden müdahale etmediği ve bu gıda terörü karşısında neden sessiz kaldığı merak konusu oldu.

Vatandaşlar, devletin bu tür olaylara operasyon düzenlememesinin ardındaki sebepleri merak ederken, Cumhurbaşkanı’na da seslenerek bu duruma bir an önce el konulmasını talep ediyor. Yüksek fiyatlar ve gıda krizinin büyümesi, halkın endişelerini artırıyor.

Yorumlara Git

Ali Koç mu, Dursun Özbek mi? Birbirlerine ‘yok edeceğiz’ diyip duruyorlardı ama şimdi derbide harekete geçtiler artık…

Yunanistan 'yok edeceğiz' diyordu! Türk denizaltıları harekete geçti

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

AK Parti’de yeni gelişme! Başkan Erdoğan'a tek tek rapor sunulacak

Cüneyt Özdemir rakıcı Atatürkçülere verdi veriştirdi! "Sen geri zekalısın!"