AKİT MENÜ

Teknoloji

Whatsapp'a yepyeni özellik: Bundan sonra otomatik yapacak

Whatsapp, kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlamak için bilinmeyen numaralardan gelen mesajları otomatik olarak engelleyen yeni özellik getirmeyi planlıyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma servislerinden olan Whatsapp, kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için yeni özellikler üzerinde çalışmaya hız kesmeden devam ediyor. Bu yeniliklerin sonuncusu ise bilinmeyen kullanıcı ve hesaplardan gelen mesajların otomatik olarak engellenmesi.

Whatsapp Beta kullanıcıları üzerinde yakın zamanda güvenliği daha da artırmak için yeni bire adım üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle son zamanlarda birçok dolandırıcı ve kötü niyetli insanlar, nereden edindikleri meçhul olan numaralarımızı bularak yeri geldiğinde bizleri son derece rahatsız eden bir takım mesajlar göndermeye başlamışlardı.

Sosyal medyada da bu konu üzerine çokça şikayet gelmeye başlayınca Whatsapp bu duruma bir el atmaya karar verdi. Uygulama yöneticileri şimdilerde bir güvenlik çalışması içerisindeler ve beta sürümde başarılı olursa bundan sonra bilinmeyen veya spam olabilecek numaralardan gelecek olan mesajlar doğrudan engellenebilecek.

Yorumlara Git

Pötibör bisküvinin doğum gününe kutlama!

NATO’dan Avrupa’ya kritik uyarı! “Türkiye olmadan olmaz”

İdam sorusu Devlet Bahçeli'yi çileden çıkarttı: Böyle sapık ve yanlış sorularla...

Rusya'dan beklenmedik hamle! Rus basınından flaş iddia: Türk bankaları Rusya’dan çekiliyor!

Mansur Yavaş’tan muhalefete bomba çıkış! CHP’den ayrılacak mı?