AKİT MENÜ

Gündem

2024’te 1998’leri mi yaşıyoruz? Mesut Yılmaz’ın burnu ile Özgür Özel’in topuğu

CHP lideri Özgür Özel cephesinden ikna edici bir açıklama gelmemesi, parti içindeki hesaplaşmaların “silahla vurulma” iddialarını beraberinde getirecek kadar büyümesi, akıllara eski başbakan Mesut Yılmaz’ın Budapeşte’de burnu kırıldıktan sonra birbiri ardına yapılan çelişkili açıklamaları getirdi.

2024-08-20 16:07:41

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ayağında kırık oluştuğu açıklandı. Rahatsızlığı nedeniyle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Meclis’teki konuşmasına katılmayan Özel, TİP’li Ahmet Şık’ın provokasyonu sonrası kavga çıkınca koşar adımlarla Meclis’e gitti. Bu sırada Özel’in ayağının alışık olmayan biçimde alçıya alındığı görüldü.

Dün ortaya atılan bir iddiaya göre Özgür Özel’in ayağı kırılmadı, parti içi hesaplaşma nedeniyle kendisine silahla ateş edildi. Özel vurulma iddialarını beylik sözlerle yalanladı.

Özel cephesinden ikna edici bir açıklama gelmemesi, parti içindeki hesaplaşmaların “silahla vurulma” iddialarını beraberinde getirecek kadar büyümesi, akıllara 90’lı yıllardaki kaosu getirdi. Özellikle eski başbakan Mesut Yılmaz’ın Budapeşte’de burnu kırıldıktan sonra birbiri ardına yapılan çelişkili açıklamalar tekrar gündem oldu.

Akit TV’de Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi  Yazarı Ali Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, Özel’in yaralanması sonrası yaşananlar da masaya yatırıldı.

Yorumlara Git

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil