AKİT MENÜ

Gündem

Bakanlık devreye girdi! Akit TV, İBB’nin göz yumduğu kaçak villada

Akit TV Muhabiri Serkan Okur, CHP'li İBB'nin göz yumduğu Boğaz'ın göz bebeği Vaniköy'deki kaçak inşaata ilişkin son durumu anlattı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Boğazı'nda, Üsküdar Vaniköy sırtlarında inşa edilen bir villa Türkiye'nin gündemine oturdu. Bölgedeki imar yetkisinin CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne ait olduğu öğrenildi.

İnşaat çalışmasının İstanbul Büyükşehir Belediyesinin izni ile başlatıldığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine bakanlık yetkililerinin de söz konusu inşaatta incelemelerde bulunduğu kaydedildi.

Vaniköy'ün sırtına saplanan bu villa için verilen inşaat izninin ne karşılığında olduğu gibi sahibinin kim olduğu da ayrı bir soru işareti.

Üsküdar Vaniköy'de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'ndeki izinsiz yapılan inşaattaki inceleme sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerince inşaatın mühürleneceği belirtildi.

Akit TV görüntüledi

İki gündür olay yerinden gelişmeleri aktaran Akit TV, bugün de kaçak inşaat alanını görüntüledi. Akit TV Muhabiri Serkan Okur, inşaata ilişkin son durumu anlattı.

Yorumlara Git

Ali Koç mu, Dursun Özbek mi? Birbirlerine ‘yok edeceğiz’ diyip duruyorlardı ama şimdi derbide harekete geçtiler artık…

Yunanistan 'yok edeceğiz' diyordu! Türk denizaltıları harekete geçti

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

AK Parti’de yeni gelişme! Başkan Erdoğan'a tek tek rapor sunulacak

Cüneyt Özdemir rakıcı Atatürkçülere verdi veriştirdi! "Sen geri zekalısın!"