AKİT MENÜ

Dünya

Gazze işgale direniyor! İsrail askerleri pusuya düştü

Hamas'ın silahlı kolu İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda soykırımcı İsrail askerlerini öldürdüğünü ve yaraladığını duyurdu.

2024-08-23 14:38:13

Aylardır havadan, karadan ve denizden Gazze'yi bombalayan soykırımcı İsrail, Kassam Tugayları ile yüz yüze gelmekten korkuyor. Yapılan sıcak çatışmalarda büyük kayıplar veren soykırımcı İsrail ordusu, Kassam Tugayları'nın pususuna düşerek ağır kayıplar verdi.

Yapılan bombardıman ve saldırılarla 40 binden fazla Filistinli sivili katleden soykırımcı askerler, Kassam Tugayları ile girdiği çatışmalarda başarılı olmayarak kayıp verdi.

Yapılan yazılı açıklamada, Kassam Tugaylarıyla İsrail askerleri arasında Zeytun Mahallesi'nin güneyinde çatışmalar yaşandığı aktarıldı. Çıkan şiddetli çatışmalar sonucu soykırımcı İsrail askerleri saflarında ölü ve yaralılar olduğu kaydedildi.

Ölü ve yaralı askerlerin tahliyesi için soykırımcı İsrail ordusuna ait helikopterin bölgeye iniş yaptığı belirtilirken, İsrail ordusundan ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Soykırımcı İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 480'i çocuk, 10 bin 980'i kadın olmak üzere 40 bin 265 Filistinli öldü, 93 bin 144 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Yorumlara Git

Amerika’dan yine boş beleş açıklamalar! İş çözmeye değil, gezmeye gitmişler

Katil İsrail’den Lübnan'a hava saldırısı

Alman otomotiv devi iflas etti! Otomobil markaları için parça üretiyordu

İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! 825 terörist etkisiz hale getirildi

Baykar devasa güneş enerji santrali kuracak!