AKİT MENÜ

Gündem

Teğmenlere, Ayet indirenlerin taklidini yapmak yakışmadı

Gaziantep'te 'Demokrasi Meydanı'na asılan ve üzerinde Âyet-i Kerime bulunan şehit Haniye'nin posterini indirenler "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attı. Kara Harp Okulu'ndan mezun olan teğmenlerin de aynı siyasi sloganı atması dikkat çekti.

2024-08-31 23:22:04

This browser does not support the video element.

CHP'liler, Gaziantep'te şehit İsmail Haniye'nin, üzerinde "إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ" - ‎(Allah'tan geldik ve yine Allah'a döneceğiz) Âyet'i bulunan posterini "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla indirip yerlerde sürüdüler.

Teğmenler de aynı sloganı attı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu'nda Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni yapıldı. Düzenlenen törende mezunlar, diplomalarını aldı.

Dün düzenlenen törenin ardından bir video ortaya çıktı. Toplanan mezun askerler, hep birlikte siyasi slogan haline getirilen ve CHP'lilerin hemen her etkinlikte attıkları "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarını atmaları tepkiye sebep oldu. 

Yorumlara Git

Türkiye'ye resmen ilan edildi! Vestel dünyaca ünlü firmaya ortak oldu

Türkiye'nin ayar verdiği Instagram'da yeni dönem!

İsrail’in çağrı cihazlarının uzaktan patlatması sonrası gündem oldu! Kurtlar Vadisi yıllar önce aynı konuyu böyle işlemiş

Anayasanın ilk dört maddesi değişecek mi? Erdoğan açıkladı

ABD’liler ‘Bu mümkün’ dedi 6. nesil savaş uçağı ve F-35 arasında büyük fark