AKİT MENÜ

Gündem

Ro-Ro gemisi limanda bekletiliyor! İşte sebebi

Balıkesir'in Avşa ve Marmara Adası ile Tekirdağ arasında sefer yapan Ro-Ro gemisi, fazla yolcu aldığı gerekçesiyle Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bekletiliyor. Gemideki yolcular duruma korna çalarak protestoda bulunuyor.

Balıkesir'in Avşa ve Marmara Adası ile Tekirdağ arasında sefer yapan Ro-Ro gemisinin, fazla yolcu aldığı gerekçesiyle Sahil Güvenlik ekipleri tarafından hareket etmesine izin verilmedi. Marmara Adası Limanı'nda bekletilen gemideki yolcular korna çalarak protestoda bulunuyor.

 

Saat 14.30'daki Avşa-Marmara-Tekirdağ seferini yapmak üzere ikinci durağı olan Marmara Adası'na gelen 'Yavuz Naz' isimli Ro-Ro gemisi, burada bekleyen yolcuları aldıktan sonra Tekirdağ'a gitmek üzere, limandan hareket izni istedi. Sahil Güvenlik ekipleri, kapasitesinin üzerinde yolcu aldığı gerekçesiyle geminin hareketine izin vermedi. Saat 15.00'ten beri Marmara Adası Limanı'nda bekletilen gemideki yolcular, durumu korna çalarak protesto ediyor. Gemi bekletilirken, liman başkanı, firma yetkilileri ve Sahil Güvenlik ekipleri arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlara Git

Instagram kapatılınca yaygara koparmışlardı! Seküler yobazlara ‘Mustafa Kemal’ şoku

Lübnan medyası: Çağrı cihazları yine patlatıldı dedi! AB'den 'Lübnan' açıklaması geldi: Son derece endişe verici

İsrail saldırı öncesi keşif yapmış!

Terör devleti İsrail kurulduğundan beri suikastler düzenliyor! Terör ve suikast devleti

Başrolde yine CHP medyası! "Emeklilerin banka hesaplarına inceleme başlatıldı" iddiasına yalanlama