AKİT MENÜ

Gündem

Gündem olmak isterken rezil oldu! Ezgi Mola’nın ‘Narin’ açıklaması tepki çekti: ‘Bilip bilmeden konuşma!’

Tepki çeken çıkışlarıyla gündeme gelen oyuncu Ezgi Mola’dan dikkat çeken bir açıklama daha geldi. Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran için tüm Türkiye yasa boğulurken eğlence mekanı çıkışında açıklama yapan Ezgi Mola’nın, tabutun üzerindeki gelinliği eleştirmesine sosyal medyadan tepki yağdı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan sonra geçtiğimiz günlerde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran için soruşturma tüm hızıyla sürüyor.

Ön otopsisi tamamlandıktan sonra defnedilen küçük kızın tabutunun üzerine gelinlik konulması Mola'yı rahatsız etse de sebebinin Narin’in o gelinliği abisinin düğününde giyme hayali olduğu olarak ifade edildi. Tabutun üzerindeki gelinliği hedef aldı

Narin’in hayalini bitmeden gelinliğe eleştiri getiren Mola, şu ifadeleri kullandı: “Narin’e bunu yapan, göz yuman herkesin Allah belasını versin. Çocuğu gelin olarak görmeleri berbat bir durum” dedi. “Bilip bilmeden konuşma”

Ezgi Mola’nın bu ifadeleri dikkat çekerken sosyal medya kullanıcıları oyuncuya tepki gösterdi. Birçok vatandaş bu konuşmanın ardından ‘Bilip bilmeden konuşma’, ‘Narin’in hayali o gelinliği abisinin düğününde giymek’ gibi yorumlar yazdı.

 

Yorumlara Git

Herkes panikte, bu kez deprem değil: Süper Lig devi için olay karar! Galatasaray'da kimler silahların hedefi oldular?

Fenerbahçe’ye kafa tutan Galatasaray şokta! Gündeme oturdu: Türkiye bu olayı konuşuyor! Büyük krizi söylediler…

Türkiye bu olayı konuşuyor! Cübbeli Ahmet Hoca 'kıyamet alameti' diyerek duyurdu

İsrail’in katlettiği çocukları mı görüştünüz yoksa enselenen PKK’lıları mı? İnsan hakları örgütüyle görüşen CHP heyetine bak

Sözde istihbarat sorumlusu artık yok! MİT PKK'lının fişini çekti!