AKİT MENÜ

Gündem

Merdan Yanardağ haddini aştı! Önce islamı hedef aldı, sonra Hulusi Akar’a FETÖ iftirası attı

Her fırsatta İslam’ı hedef alan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, bir hadsizliğe daha imza attı. Yanar’da AYM Başkanı Kadir Özkaya’nın sözleri üzerinden önce İslamı hedef aldı, sonra eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a FETÖ iftirası attı.

This browser does not support the video element.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, hadsiz açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. İslam düşmanlığıyla ön plana çıkmaya çalışan Yanardağ’ı, İslam’ın ülkedeki etkinliği rahatsız etti.

İslam'ı hedef aldı

Hadsiz Merdan Yanardağ Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Kadir Özkaya’nın Kur’an’dan alıntı yaparak, “Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma!” ifadelerini kullanmasını hazmedemedi. Yanardağ’ açıklamasında “Düzenin dinselleşme boyutunu gösteriyor AYM Başkanı Kadir Özkaya’nın sözleri.”dedi. Hulusi Akar'a FETÖ iftirası

Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın sözlerindende rahatsızlığını gizleyemeyen Yanardağ, Akar’a FETÖ iftirası atarak, “Dün Hulusi Akar’ın sözleri… Söylediği şey; ‘Eğitimin amacı bilgi vermek değil Allah korkusu vermek’ Türklerin bedevi islamından, çöl islamından farkı şudur korku üzerine değil sevgi üzerine bir din anlayışı.

Bu ülkede bir siyasal islamcı Genelkurmay başkanı oldu. 15 Temmuz darbesine ilişkin konumu gölgelidir. Soru işaretleri vardır. Tam aydınlanmamıştır. Kimleri kışkırtıp erken hareket etmelerini zorlaştırmış. Açıklamamıştır” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlara Git

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

AK Parti’de yeni gelişme! Başkan Erdoğan'a tek tek rapor sunulacak

Cüneyt Özdemir rakıcı Atatürkçülere verdi veriştirdi! "Sen geri zekalısın!"

Dev firma iflasın eşiğinde: 30 bin çalışanı ücretsiz izne çıkardı!

Hakan Fidan, Türkiye'nin F-35'leri neden alamadığını açıkladı