AKİT MENÜ

Yerel

13 saattir aranıyor! Balığa çıktı, bir daha geri dönmedi

Bartınlı balıkçı Baykal Özdemir, teknesi ile birlikte açıldığı denizde kayboldu. 13 saattir haber alınamayan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor.

Bartın Boğaz Mevkisisinden 2 gün önce denize açılan ve Tarlaağzı limanının yaklaşık 1.5 mil açıklarında BACANAK-2 isimli 7 metre boyunda ahşap teknesinde balık avlayan Baykal Özdemir, gece saat 01:00 de telefonla aradığı yakınlarından yardım istedi. 

Telefon şarjının bitmek üzere olduğunu belirten ve tekne motorunun stop ettiğini söyleyen Baykan'a ulaşmak için çalışma başlatıldı. Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bağlı bot ve helikopter ile denizde arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 13 saattir süren çalışmalarda ne balıkçı teknesine nede de teknenin kaptanı Baykal Özdemir'e ulaşılamadı.

Motor arızası nedeniyle stop eden teknenin, gece denizdeki fırtınada sürüklendiği ve uluslararası sulara sürüklenmiş olabileceği tahmin ediliyor.


İHA
Yorumlara Git

Narin cinayetinde kan donduran yeni detaylar: Resmen bıraktılar: Türkiye bu olayı konuşuyor! Adeta ‘kıyamet alameti’

Cinayeti canlı yayında ağzından kaçırmıştı! Kaçarken polisler tarafından yakalandı

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Türkiye'yi ayağa kaldıracak Ali Koç iddiası! Yok artık: O ismi açıkladı: Karşı karşıya kalacaklar mı?

Fatih Tezcan, 'açığa alındılar' diyerek Erdoğan'a yapılan operasyonu açıkladı! Gerçekten skandal

CHP’li başkandan uygunsuz davranış! Kadın çalışanın elinden tutup…