AKİT MENÜ

Siyaset

İmamoğlu yandaşlarını da isyan ettirdi! ‘Siyasi kariyerini bizim paramızla yapıyor’

CHP yandaşı gazetecilerin İSKİ ile imtihanı oldukça zor geçiyor. Dün Fatih Altaylı İSKİ su faturasından dert yanarken bugün de CHP’ye yakınlığı ile bilinen Levent Gültekin, yüksek gelen su faturaları nedeniyle "Su zammı diye bir şey var nasıl elektriği geçer?" diye sorarak İBB Başkanı İmamoğlu'nu sert dille eleştirdi.

This browser does not support the video element.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) CHP yandaşlarının bir hayli canını sıktı, eleştiriler peş peşe geldi. Dün Fatih Altaylı su faturasına isyan ederken bugün de Levent Gültekin su faturası üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Gültekin, "İstanbul’da yüksek su faturası ödüyoruz. Niye? Beyefendi en büyük icraat olarak kent lokantası açsın. Bir muhalefet partisinin en başarılı projesi kent lokantası mı olur? " ifadelerini kullandı.

Gültekin şunları sözlerinin devamında kaydetti:

"Vatandaşın, garip gurebanın suyuna ulaşımına zam yapıyorsun o parayla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun. Bedava yemek dağıtıyorsun ki insanlar ‘Vay be helal olsun Ekrem İmamoğlu karnımızı doyuruyor’ desin.

Akıl var mantık var. Su zammı diye bir şey var nasıl elektriği geçer? Ben kendimi bildim bileli elektrik faturam su faturasından yüksektir. Ne oldu da getirdin bütün İstanbul'da su faturası herkesin canını yakar duruma geldi, herkesin dilinde su faturası var. Kendine siyasi kariyer bizim paramızla yapıyor.”

Yorumlara Git

Rüşvet aldı estetik yaptırdı borç aldım dedi

18 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Evinden çıktı bir daha geri dönmedi

Muhammed Ali Sabıroğlu (Dukçi İşan)'ın vefatı (Mücahid Lider)

Lübnan’dan flaş açıklama! Bu bir savaş suçudur