AKİT MENÜ

Gündem

Selçuk Bayraktar’dan heyecanlandıran açıklama!

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, test aşamalarını başarıyla tamamladıklarını Bayraktar TB3'ün yakında gemi testlerine inandığını duyurdu. Bayraktar TB3, kısa pist gemilerinde tutulabilecek ilk insansız hava aracı (SİHA) olma özelliği taşıyor. Bu önemli gelişme, Türkiye'nin insansız hava aracı teknolojisindeki temelini daha da pekiştirecek. Bayraktar, gençlere de hedeflerini yüksek tutmaları ve insanlık ile ülke faydasını öncelemeleri tavsiyesinde bulundu.

TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması sonrası DHA'ya konuşan TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, test aşamalarını başarı ile geçen silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB3'ün gemi testlerine başlayacağını duyurdu. Bayraktar, "TEKNOFEST yarışmaları milyonlarca gencimize dokunmuş oldu.

Bir ağabeyleri olarak hedeflerini yüksek tutmalarını tavsiye ediyorum. Her ne yapıyorlarsa insanlığın faydasına, ülkemizin faydasına, bunu öncelemelerini tavsiye ediyorum ve doğru yoldan ayrılmadan dünya liderliğini hedeflemelerini tavsiye ediyorum.

Bayraktar TB3, kısa pistli gemilerde operasyonel olmuş insansız ilk SİHA olacak. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yakında da TB3'ün gemi denemelerine başlayacağız” dedi. (DHA)

Yorumlara Git

Ticaret Bakanı güzel haberi verdi! 2. el araç alacaklar dikkat: Fiyatlar düşüyor

Altüst edecek yine: Ali Koç'tan görülmemiş geri vites! Bu nasıl bir vizyonsuzluktur böyle...

Havayolu devi iflas etti! Müşterileri şokta

Barış Boyun'a 349 yıla kadar hapis talebi! Dikkat çeken detay

Darısı Müslüman Türkiye'ye! Hristiyan Gürcistan ‘LGBT propagandasını’ yasaklayan yasayı kabul etti