AKİT MENÜ

Siyaset

Kendi malları gibi kullanıyorlar! Belediye aracıyla kaldırım ihlali

Tekirdağ’da vatandaşlar yayalara ait olan kaldırımlara park edilen hatalı park yapan sürücülerden bezerken, bu sefer ihlali belediyeye ait resmi araç yaptı. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde personeller devlet malını adeta kendi malı gibi kullanırken, araçları kuralları alt üst ederek park etmesi de cabası oldu.

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde baba malı gibi kullanılan resmi araçlar, mesai bitiminde kurumun bahçesine bırakılması gerekirken,, şoförü tarafından evinin önüne getiriliyor. Bu da yetmezmiş gibi yayalara ait kaldırıma park edilerek kural ihlali yapılıyor.

Kuralları altüst ederek park ediliyor

Tekirdağ’da vatandaşları bezdiren park ihlalin, bu sefer bilinçli bir sürücü değil, belediyenin resmi plakalı aracı yaptı. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ait 59 AB 487 plakalı resmi bir araç, her akşam sürücüsünün evinin önünde kuralları altüst ederek park edilmesi vatandaşların tepkisini çekti.

Sürücünün şahsi malı gibi kullanılıyor

Kamu malı ve millete ait olan resmi plakalı araç, sürücüsünün şahsi malıymış gibi kullanılarak, her akşam mesai bitiminde kurumun bahçesine bırakılması gerekirken şoförü tarafından ikamet ettiği sokakta evinin önüne getiriliyor. Bununla da kalmayan belediye personeli, devletin arabasını babasının malı gibi kullanırken, CHP’li Büyükşehir Belediyesi seyirci kalmakla yetiniyor.

Ayrıca yine aynı mahallede, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait olan
59 TD 977 plakalı bir başka aracın da yine mesaiden saatler sonra aynı mahalledeki bir başka sokakta park etmesi vatandaşların tepkisini çekti.

Yorumlara Git

Bakanlıktan İsrail açıklaması: Sistem kapalı!

Alman otomobil devi Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı! Çok konuşulacak sözler

Mossad casusları davasında karar

Kendi İHA'larını yapamadılar! Türkiye'ye saldırmak için İHA satın alıyorlar

Ticaret Bakanı güzel haberi verdi! 2. el araç alacaklar dikkat: Fiyatlar düşüyor