AKİT MENÜ

Gündem

Flaş gelişme! Narin Güran cinayetinde şeytani plan deşifre oldu

Narin Güran soruşturmasında, amca Salim Güran ile 15 yaşındaki işçisi R.A. arasındaki konuşmanın yeni detayları ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor.

Şüphelilerin arama çalışmaları devam ederken, soruşturmanın seyrini değiştirmek için sahte ihbarlarla, görevlileri farklı yerlere yönlendirdikleri ve verdikleri ifadelerinin çeliştiği belirtildi. ‘JANDARMA, EĞERTUTMAZ DERESİ'NDEN UZAKLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILMIŞ’

Soruşturma dosyasındaki JASAT tutanağına göre, 'Suriyelilerin kaldığı çadıra yakın bir konumda terlik bulunduğu' iddia edilerek jandarma personelinin bu kısma yönlendirilmeye çalışıldığı, köyde yangın çıkarıldığı, arama kurtarma çalışmaları esnasında olağan dışı elektrik kesintilerinin yaşandığı, iki şahsın bir kız çocuğunu köyün üst tarafına götürdüğü şeklindeki ihbarda bulunulduğu, yanlış ifadelerle güvenlik birimlerinin yanlış yönlendirildiği, bu gibi eylemlerle jandarma personelinin Eğertutmaz Deresi'nden uzaklaştırılmaya çalışıldığı” ifadeleri yer aldı.

 

Yorumlara Git

İsrail, yeni hedefini resmen açıkladı! O ülkeye savaş açacak

Almanya'dan çarpıcı karar! İsrail bu karara çıldıracak

BM’de işgalci İsrail’i üzen haber! Filistin'in teklifi kabul edildi

Sazan Sarmalı filmi gerçek oldu! İkinci el otomobilde büyük tuzak

Zengin olmak isteyen gençler dikkat! Bu işte para çok