AKİT MENÜ

Dünya

ABD Başkanı Biden ilk kez konuştu! ‘Gizli servis yardıma muhtaç’

Daha önce kulağından vurulan Trump'a yönelik ikinci saldırı girişimi sonrası ABD Başkanı Joe Biden'dan ilk açıklama geldi. Biden ABD Gizli Servisini hedef aldı.

ABD'de 5 Kasım'da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde başkan adayı Donald Trump, suikast girişimleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Kulağından vurularak kıl payı ölümden dönen Trump'a, 2 ay sonra yeniden silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Dünyanın gündemine bomba gibi düşen ikinci saldırı girişimine ilişkin ABD Başkanı Joe Biden'dan ilk açıklama geldi. Biden, “Gizli Servis’in daha fazla yardıma ihtiyacı var" dedi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, sık sık golf oynamak için gittiği Trump National Golf Club'ta silah sesleri duyuldu. Gizli Servis ajanı bir ucu çalılıklardan dışarı çıkmış bir tüfek gördü ve hızla ateş açtı. Olay sonrası Ryan Wesley Routh gözaltına alındı.

Biden'dan ilk açıklama
ABD Başkanı Joe Biden, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişiminin engellenmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, ABD Gizli Servisi'nin daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.

Gazetecilere konuşan Biden, Florida'daki golf sahasında pazar günü yaşanan olayla ilgili henüz tam bir rapora sahip olmadığını ve eski başkanın durumunun iyi olmasına şükrettiğini söyledi.

 

Yorumlara Git

Beyaz Saray açıkladı! ABD’nin Lübnan saldırılarında parmağı var mı?

Felaketin yaşandığı Polonya’da Bayraktar SİHA’lara kritik görev

Elon Musk’ın X’i Brezilya’da erişim engelini kısmi olarak deldi

Elektrikli otobüs için çığır açan batarya teknolojisi!

CHP’li isim ifşa etti! CHP’li Belediyede rüşvet ve şantaj skandalı patladı