AKİT MENÜ

Spor

27 yaşındaki kaptan Karazor: Real Madrid'e karşı iyi oynadık!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçta Stuttgart, Real Madrid'i 3-1 yenmenin ardından Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, açıklamalarda bulundu. Karazor, “İyi bir oyun oynadık. Deplasmanda Real Madrid’e karşı oynamak zor ama takım olarak iyiydik. Şampiyonlar Ligi’nde daha iyisini yapacağız” dedi.

2024-09-18 16:40:44

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçta Stuttgart, Real Madrid'i 3-1 yenmenin ardından kaptan Atakan Karazor, takımın performansından memnun olduğunu ve bu sezonda daha iyi sonuçlar elde etmek istediklerini açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in sahasında Stuttgart'ı 3-1 mağlup ettiği maç sonrası kırmız-beyazlı takımın kaptanı Atakan Karazor, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Karazor, "İyi bir oyun oynadık. Deplasmanda Real Madrid'e karşı oynamak zor ama takım olarak iyiydik. Şampiyonlar Ligi'nde daha iyisini yapacağız" dedi.

Maçta yüzde 97 pas isabetiyle oynayan ve kendi performansını değerlendiren Karazor, "Real Madrid'e karşı deplasmanda oynamak her zaman zordur. Son şampiyonlar ve kupayı en çok kazanan takım. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapacağız. Bugün kendi oyunumu beğendim ama önemli olan takım olarak kazanmak. Ben de iyi oyunum sürdürmek istiyorum" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın heyecan verici olduğunu belirten 27 yaşındaki futbolcu, "Çok güzel bir tecrübe. Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek çok özel. Bu sezon bir Türk takımı da burada olsaydı daha da güzel olurdu" şeklinde konuştu.

Yorumlara Git

Katil kim? Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran açıklaması

Hatice Kolçak: Bu yol rekor getirecek

Amerika’dan yine boş beleş açıklamalar! İş çözmeye değil, gezmeye gitmişler

Katil İsrail’den Lübnan'a hava saldırısı

Alman otomotiv devi iflas etti! Otomobil markaları için parça üretiyordu