AKİT MENÜ

Gündem

Yalı Çapkını dizisindeki ahlaksızlık, seti karıştırdı: “Bana dokunamazsın!”

Ahlaksız içerikleriyle izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını dizi, bu sefer sette yaşanan bir başka ahlaksızlıkla gündeme geldi. İddiaya göre, reyting uğruna sergilenen ahlaksızca öpüşme sahnesi sırasında Afra Saraçoğlu, Cem Söküt’e "Eğer senaryoda yoksa bana dokunamazsın." diyerek tepki gösterip itti.

2024-09-21 20:07:45

Türk aile yapısına uygun olamayan içerikleriyle reyting almaya çalışan Ahlaksız dizi Yalı Çapkını setinde kriz çıktı. Gazeteci Bilal Özcan'ın iddiasına göre sette dokunma krizi yaşandığı iddia edildi. Dizideki ahlaksızca bir öpüşme sahnesinde Afra'nın, Cem Söküt'ü iterek "Ellemeni istemiyorum" çıkışını yaptığı öne sürüldü.

"BANA DOKUNAMAZSIN"

Ahlaksızlıkların bitmediği Yalı Çapkını dizisinin setinde yaşananları Bilal Özcan şu sözlerle anlattı: "Adamcağız doğaçlamaya geçiyor. Afra Saraçoğlu'na dokunuyor. Afra sahne süresince devam ediyor. Sahne bittikten sonra isyan ediyor. 'Senaryoda yoksa bana bunları yapamazsın, dokunamazsın' diye tavrını ortaya koyuyor. Adam da 'Daha iyi olsun diye yapıyorum.' diyor." dedi.

  "SENARYODA VARSA HEPSİNİ YAPABİLİR Mİ YANİ"

Ahlaksızlığın geldiği boyut, bir başka açıdan, "senaryoda varsa, her şeyi yapabilir mi yani. Sonuçta parasını verirse, her türlü öpüşme meşru mu?" sorularının sorulmasına yol açtı.. 

 

Yorumlara Git

Asya ülkesi Malezya Kralı Çin'de: Diplomatik ziyarette bulundu!

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!

Türkiye'nin savunma devi Altay için çalışmalar hız kazandı: 200 firma çalışıyor

Joe Biden ile Japonya Başbakanı Kişida 'Hint-Pasifik bölgesinde güvenlik' vurgusu