AKİT MENÜ

Gündem

Cumhuriyet yazarından başörtülü kadınlara hakaret

İslam düşmanlığıyla bilinen Cumhuriyet yazarı Cüneyt Arcayürek, Başbakan'ı eleştirmek için yazdığı yazıda haddini aşarak başörtülü kadınlara yönelik çirkin ifadeler kullandı.

Yerli Pravda Cumhuriyet'in 86 yaşındaki yazarı Cüneyt Arcayürek, bugün köşesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı son zamanlarda yaşanan olaylardaki tutumundan dolayı eleştirdi.

BAŞÖRTÜLÜ KADINLARA ÇİRKİN İFADELER

Arcayürek, "Baş Kışkırtıcı!.." başlığıyla yazdığı yazıda Okmeydanı'nda ölen iki vatandaşımız için Başbakan'ın kayıtsız kaldığını söyledi. Başbakan'ın "Boğaz'a nazır villalarda oturup ahkâm keserler, lüks kafelerden âleme nizam verirler" sözlerine değinen Arcayürek, haddini aşan bir yorum yaparak "Oysa etrafına bir baksa... Sayesinde birden aşırı lüks içinde yaşayan öyle çok gruplar ve pahalı marka satan dükkânlardan çıkmayan, başı örtülü kıçları dar elbiseleri içinde kıvrak öyle Müslüman kızlar görecek" dedi.

İŞTE ARCAYÜREK'İN O SÖZLERİ

Okyanusun ötesinden Okmeydanı'ndaki olayları yakından izlediklerini içeren ve iki hayat kaybına üzüldüklerini ifade eden açıklama geliyor da; başlarda dedik ya, bizim Başbakan'ın iki ölüme kılı bile kıpırdamıyor.

(...)

Polisi eleştirenleri de, Okmeydanı olaylarının da birinci sorumlusu olarak hükümeti gösterenleri de, Boğaz'a nazır villalarda (söyleminde ellerinde viski kadehleri demesi eksik) oturup ahkâm keserler, lüks kafelerden âleme nizam verirler, diye suçluyor.

"BAŞI ÖRTÜLÜ KIÇLARI DAR ELBİSELERİ İÇİNDE KIVRAK MÜSLÜMAN KIZLAR"

Oysa etrafına bir baksa... Sayesinde birden aşırı lüks içinde yaşayan öyle çok gruplar ve pahalı marka satan dükkânlardan çıkmayan, başı örtülü kıçları dar elbiseleri içinde kıvrak öyle Müslüman kızlar görecek ki...

Ama bunlara hayret etmez, eleştirmez Başbakan: Onun, din sömürüsü ile zengin olanları, yıllarca gelip geçen iktidarların zulmünde yaşadılar, haklarıdır, diye savunacağından kuşkunuz olmasın!..

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı