AKİT MENÜ

Ekonomi

Fikirtepe’nin ‘Busınıst Offıce’i Satışta

Fikirtepe’nin Modern Ofisleri ‘BUSINIST OFFICE’ markasıyla kamuoyuna lanse edildi. İnşaat sektörünün deneyimli markalarının oluşturduğu Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketleri SVR Grup’u kurarak kentsel dönüşümde İstanbul’un simge alanı haline gelen Fikirtepe’de BUSINIST OFFICE projesini hayata geçiriyor.

2014-05-26 22:34:02

EKONOMİ SERVİSİ - İstanbul’un tam kalbinde, yeni açılacak Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında yer alacak E5 cepheli proje; Marmaray’dan Metro’ya ve Kalamış Marina’ya kadar tüm yolların kesiştiği noktada, Boğaz hattına yakınlığıyla en değerli lokasyonlardan olan Fikirtepe’de 2 etap halinde hayata geçirilecektir. 3 kuleden oluşan projenin tanıtımı yapılan 1. Etabında; 116 bin m² inşaat alanında 3 blok halinde yükselecek BUSINIST OFFICE projesinde, toplamda 393 ofis ünitesi ile 22 adet ticari alan yer alacaktır.  Proje, yüksek prim potansiyeli ve yarattığı katmadeğer ile daha lansmanı yapılmadan yerli-yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır.

SELİMOĞLU: FİKİRTEPE’Yİ MODERN OFİSLE TANIŞTIRIYORUZ

Projenin 26 Mayıs’ta düzenlenen lansman toplantısında SVR Grup adına konuşan Aydoğan Selimoğlu, toplam yatırım değeri 550 milyon TL olan projede m² satış fiyatlarının 4 bin dolardan başlayıp 6 bin dolara kadar çıktığını’ söyledi.  Aydoğan Selimoğlu, Fikirtepe’de hayata geçecek olan BUSINIST OFFICE projesinin lansman fiyatları ile yerli ve yabancı yatırımcılara cazip yatırım fırsatları sunduğunu vurguladı. Vartaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, projenin çevresindeki konut yoğunluğunun içerisinde, tek ticari ada olmasıyla önemli bir yere sahip olduğunu ayrıca belirtti.
Rochel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çubukcu ise, projenin lokasyonu ve nitelikleri ile yatırımcısına kazandıracak bir proje olarak öne çıktığını vurguladı.

Kanatlı sektörüne Türkiye damgası!

Dünya Kanatlı Konseyi’nin (IPC) Uluslararası Kümes Hayvanları Konferansı, Türkiye’de kanatlı et sektörünün yüzde 91’ini temsil eden Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin (BESD-BİR) ev sahipliğinde gerçekleşti. 24 farklı ülkeden yaklaşık 80 kişinin katılımı ile gerçekleşen konferansa ‘Türkiye kanatlı eti sektörünün yükselişi’ damga vurdu. Konferansta Türkiye’deki yetiştirme, üretim, ambalajlama, dağıtım ve satış kanallarıyla ilgili övgüyle bahsedilirken, Dünya Kanatlı Konseyi Başkanı Jim Sumner, “Türkiye kanatlı sektörünün bu kadar gelişmiş olması bizleri çok etkiledi” dedi.

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESDBİR) Başkanı Dr. Sait Koca, Türkiye kanatlı eti sektörünün Avrupa’daki üretim tesisleri ile başa baş rekabet ettiğini, hatta daha ileri seviyede olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Sektörde ileri düzeyde teknoloji kullanılıyor. Her ülkenin ihtiyacına göre üretim gerçekleştirip bu şekilde üretim yapabiliyoruz. Yetiştirme koşulları, üretim tesisleri, ambalajlama, dağıtım ve daha birçok konuda Türkiye kanatlı eti sektörü çok iyi bir noktada bulunuyor.”    

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı