AKİT MENÜ

Gündem

Erdoğan yarın İstanbul'da fetih programına katılacak

​Başbakan Erdoğan, Eğitim-Bir-Sen'in İstanbul'un Fethi münasebetiyle organize ettiği "Medeniyet Yolunda Fetih- Eğitim ve Gençlik" programına katılacak. Program yarın akşam 18.00'da Küçükçekmece Arena Mega'da düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi:

This browser does not support the video element.

İstanbul'un Fethi’nin yıldönümü olan 29 Mayıs'ta Memur Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen tarafından organize edilecek buluşmaya onur konuğu olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Eğitim-Bir-Sen'den yapılan açıklama şu şekilde:

"29 Mayıs’ta, İstanbul’da buluşuyoruz…

Eğitim-Bir-Sen olarak, İstanbul Fethinin yıldönümünde ‘Medeniyetimiz ve Büyük Türkiye Yolunda Eğitim, Fetih ve Gençlik’ konulu Türkiye Buluşması’nda İstanbul’da bir araya geliyoruz. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla saat 18.00'da İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’ndeyiz.

Kadim medeniyetimize sahip çıkma hedefini, insan merkezli sivil toplum anlayışı ile özlük ve özgürlük mücadelesinin önemini, eğitim çalışanlarının hükümetten beklentilerini dile getireceğimiz programda buluşalım."



Programda; 4/C’lilere kadro talebi, YÖK reformu, akademisyenlerin ekonomik sorunları, serbest kıyafet talebi, karma eğitim mecburiyetinin sona erdirilmesi, ek ders ücretlerine zam talebi, nöbet ücretlerine zam gibi taleplerin de gündeme gelmesi bekleniyor.


Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı