AKİT MENÜ

Ekonomi

Baş başa vermeyince taş yerinden kalkmaz

İttifak Holding Başkanı Korkmaz, “Birlikteliğin bereketi, azim ve kararlılığın gücü, güven ve istikrarın huzuru, bilgi ve cesaretin dinamizmi ile hareket ediyoruz” dedi.

2014-05-28 22:06:45

EKONOMİ SERVİSİ - İttifak Holding, 2013 yılı çalışmalarını değerlendirdiği Olağan Genel Kurul’unu 27 Konya’da gerçekleştirdi. Geniş bir katılımla yapılan genel kurulda Mehmet Ali Korkmaz, Murat Kıvrak ve Prof. Dr. Adem Elgün Yönetim Kurulu’na tekrar seçilirken 2011 yılından bu yana holdingde İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Tahir Atila, bu görevi uhdesinde kalmak üzere yeni dönemde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapacak.

Aksaray eski Belediye Başkanı Nevzat Palta ve Eksim Yatırım Holding eski CEO’su Ünsal Sözbir, bağımsız üye olarak yönetim kuruluna dahil oldular. Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği ilk toplantıda, Mehmet Ali Korkmaz Başkanlık görevini tekrar üstlendi.

Genel kuruldan çıkan kararın, tüm paydaşları için hayırlı uğurlu olmasını dileyen İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İttifak’ın, Türk insanının girişimci ruhunun ve dayanışma duygusunun bir tezahürü olduğunu vurguladı. Korkmaz, “Baş başa vermeyince taş yerinden kalkmaz” atasözünden ilham aldık; birlikteliğin bereketi, azim ve kararlılığın gücü, güven ve istikrarın huzuru, bilgi ve cesaretin dinamizmi ile harekete geçtik ve 25 yılı geride bıraktık” dedi.

İTTİFAK RUHUNU İNŞA ETMEYE DEVAM

İttifak’ın sürdürülebilir büyüme, istikrar ve verimlilik kavramları ile özetlediği yönetim felsefesinin meyvelerini 2013 yılında da almaya devam ettiğine dikkat çeken Korkmaz, “Holdingimiz, 2013 yılında yüzde 14,68 artışla 102,3 milyon TL ihracat geliri elde ederken, 20 milyon TL tutarında da yatırım yaptı. Konsolide ciromuz da yüzde 5.93 artarak 993,3 milyon TL oldu. Geliştirdiğimiz yeni ürünler, segmentler, dizaynlar ve tasarruf önlemleriyle ülkemizin büyüme sürecine olan katkımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!