AKİT MENÜ

Ekonomi

Gastronomi şehrin ve lezzetin Durağı Namık Baydar Sofrası

Gaziantep’te yöresel ev yemekleriyle öne çıkan Namık Baydar, günlük 70 çeşit yemeğiyle turizmcilerin ve gastronomi tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

Bayram menüsündeki özel tatlarla dikkat çeken marka "Yöresel Antep Sofrası" sloganıyla yola devam eden Namık Baydar,Türkiye’nin dört bir yanından takipçi kazanmayı sürdürüyor.

Namık Baydar Türkiye Gündeminde: Yöresel Lezzetler Şovu!

Gastronominin kalbi Gaziantep’te parlayan bir yıldız olarak öne çıkan Namık Baydar, sunduğu 70'e yakın günlük yöresel ev yemeği ile hem yerel halkın hem de turizmcilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen lezzet tutkunları, Namık Baydar Sofrası'nın eşsiz tatlarıyla buluşuyor.

Geçtiğimiz Ramazan ayında MasterChef şampiyonu Esra Tokelli'yi ağırlayan Namık Baydar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ziyaret, takipçi sayısını artırırken, beğeni ve etkileşim oranlarında da dikkat çekici bir yükseliş yaşandı. Paylaşımlar kısa sürede viral hale gelirken, Gaziantep'in yöresel mutfağı bir kez daha ülke gündemine oturdu.

Mayıs ayı ortasında özel bir kanal, özel haber dosyası kapsamında Namık Baydar Sofrası’nı tercih etti. Bu özel yayın, geniş izleyici kitlesine ulaşarak markanın bilinirliğini daha da artırdı. Namık Baydar, Gaziantep’in 400’e yakın geleneksel yemeğini yaşatmak için gösterdiği çabayla haber sunucusu yarışma programına da konuk oldu. Bayram dönemine özel olarak hazırlanan yuvalama, dolma, sarma ve farklı yorumlanan kabak tatlısı ile sezona “hazırız” mesajı verdi.

Dijital Medyanın Dikkatini Çekti

Son günlerde ise dijital basının önde gelen temsilcileri Namık Baydar’ı yerinde ziyaret etti. Namık Baydar’ın lezzetlerini yerinde deneyimledi. Namık Baydar’ı takip etmeye devam edeceklerini ve bazı özel tarifleri sitelerinde paylaşacaklarının müjdesini verdiler.

"Yöresel Antep Sofrası" Yolculuğu Devam Ediyor”

Namık Baydar, “Yöresel Antep Sofrası” sloganıyla yola devam ettiklerini belirterek, sadece yemek değil kültür de sunduklarını ifade etti. Lezzet, samimiyet ve gelenekle yoğrulan bu sofranın Türkiye gastronomisine katkısı her geçen gün artıyor.

Yorumlara Git

Masumiyet kuralını çakma hukukçulara tane tane anlattı

Gelir İdaresi Başkanlığı "vergi borçlularını" açıkladı! İşte merak edilen o liste

Rusya'dan Ukrayna açıklaması

Uçan kanatlı yeni nesil İHA gökyüzüyle buluştu!

"Cumhurbaşkanı'na hakaret"ten hakim karşısında çıktı! Kocabıyık hakkında karar verildi