AKİT MENÜ

Gündem

Eylemci görünümlü 'çıngıraklı yılan' deşifre oldu

Gaziosmanpaşa'da Türkçüler ile Kürtçüler arasındaki gerginliği körükleyen bir provokatörün görüntüleri gündeme damgasını vurdu. Görüntülerde her iki safın da ön sıralarında yer alan şahısın, yaptığı "zafer işareti" ve "bozkurt işareti" dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi:

Gaziosmanpaşa'da pazar günü yaşanan olayların ardından dün tekrar stant açmak isteyen BDP'liler ile meydanda toplanan ülkücü grup arasında gerginlik çıktı. Karşı karşıya gelen gruplara polis müdahale etti. Pazar gününden bu yana yaşanan olaylarda çekilen 2 farklı fotoğraftaki aynı kişi dikkat çekti.

Ülkücü grupla HDP'liler arasında pazar gününden bu süren gerginlik devam ediyor.  Dün tekrar stant açmak isteyen BDP'liler ile meydanda toplanan karşıt görüşlü grup yine karşı karşıya geldi. Polis biber gazı kullanarak iki grubu da dağıttı.

KİM BU ÇINGIRAKLI YILAN?
 
Yaşanan gerginlik sırasında çekilen iki farklı fotoğraftaki aynı şahıs dikkat çekti. Önce Ülkücü grubun arasında protestoya katılan pembe tişörtlü provokatör, bir sonraki HDP eyleminde zafer işareti yaparken fotoğraflandı.

Ortamın gerginliğini fırsat bilerek karanlık odaklar tarafından alana gönderildiği iddia edilen provokatörün kim olduğu araştırılıyor.

İşte farklı zamanlara çekilmiş olan iki farklı fotoğraftaki o şahıs:


Yorumlara Git

Türk savaş uçakları havalandı! Milli Savunma Bakanlığı: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Asla göz ardı edilmemeli! Bu 9 semptomu yaşayanların çok dikkat etmesi gerekiyor

Türkiye'den büyük başarı! Her 4 paketten birisinde Türk üreticilerin imzası var

5 yıl erken emekli olacaklar! O meslekte çalışanlar gün sayıyor

Türkiye'nin hamlesi ABD'yi karıştırdı: Senatörler ikiye bölündü!