AKİT MENÜ

Gündem

TBMM'de 'faşist' gerginliği

HDP'li Pervin Buldan'ın CHP'li Dilek Akagün Yılmaz'a, "Sayın Gültan Kışanak sizin gibi faşist birisi değil, Allah'a çok şükür ki." deyince mecliste tartışma çıktı.

Güncelleme Tarihi:
HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'a yönelik "Allah'a çok şükür ki, Allah'a çok şükür ki Sayın Gültan Kışanak sizin gibi faşist birisi değil. Allah'a çok şükür ki Sayın Gültan Kışanak sizin sahip olduğunuz hiçbir özelliğe sahip bir belediye başkanı, bir kadın ve bir insan değil." sözleri Meclis Genel Kurulu'nda tartışma başlattı. Bu sözler üzerine Yılmaz, "Faşist olan, ırkçı olan sizsiniz! Faşist olan sizsiniz! Faşistliğinizi gösterdiniz" karşılığını verdi.
 
DİYARBAKIR BELEDİYESİ'NE ELEŞTİRİ
 
CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, "Çocuklar söz konusu olduğunda bazı yerlerde, batıda ve doğuda yasalar farklı mı uygulanıyor, ben bunu anlayamıyorum. Şimdi, son zamanlarda, son yirmi, yirmi beş gündür PKK tarafından dağa götürülen ya da kaçırılan çocukların olduğunu ve bu çocukların annelerinin nöbete durduklarını hepimiz biliyoruz ve Diyarbakır Belediyesinin önünde tuttukları nöbette Diyarbakır Belediyesi güya çok demokratik bir yaklaşımı olmasına rağmen annelerin orada durmasına izin vermemiştir. Bu tabii demokrasi yaklaşımının ne kadar çifte standarda tabi olduğunu göstermektedir.
Yorumlara Git

Arkadaşını çekiçle öldürüp yaktı: Cinayetten sonra pavyonda eğlendi!

Öldüren akım! 100 bin TL'ye 'Sarı serum' çılgınlığı

Türk savaş uçakları havalandı! Milli Savunma Bakanlığı: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Asla göz ardı edilmemeli! Bu 9 semptomu yaşayanların çok dikkat etmesi gerekiyor

Türkiye'den büyük başarı! Her 4 paketten birisinde Türk üreticilerin imzası var