AKİT MENÜ

Gündem

Eski Emniyet Müdürü Paralel Cemaat'i ifşa etti

Eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, katıldığı bir programda “Cemaati 1992’de öğrendik. Ama engellendik” dedi

Güncelleme Tarihi:

Ankara eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, a Haber'deki YazBoz Programı'nda açıklamalarıyla gündeme damga vurdu. Takvim gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'in sorularını cevaplandıran Saral, şok iddialarda bulundu.

İşte o ifşaatlar:

HİLELİ KURA

Paralel Yapı diye adlandırılan örgüt, 1992 yılında, Ünal Erkan'ın Emniyet Genel Müdürü olduğu dönemde tespit edildi. İlk zamanlarda, cemaat hareketi olarak görülüyordu. Polis koleji ve akademisinde kendi kadrolarını yaygınlaştırmak için hileli bir atama torbası düzeni kurmuşlardı. Cemaat mensupları, ayrı bir torbadan kura çekiyordu, sıradan insanlarımızın çocukları başka torbadan!

İLTİFATÇILAR!

Biz haklarında araştırma yapınca cemaate yakın gazeteler, aleyhimize manşetler atıyordu. Bunun üzerine dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz'a "Bu cemaat devlete örgütlenmeye çalışıyor. Müsaade edin araştırayım" dedim. Yılmaz, "Hükümeti yıkarsın" dedi. Ben de çalışmaları askıya aldım. Cemaat mensupları bugün, halktan toplanan himmet parasıyla Boğaz'da yaşıyor. Vatikan'ın projesinin bir tarafında cemaat var! Paygamberimiz'e (S.A.V.) hakaret eden Vatikan, neden Gülen'e iltifat ediyor.

 

Yorumlara Git

Türk savaş uçakları havalandı! Milli Savunma Bakanlığı: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Asla göz ardı edilmemeli! Bu 9 semptomu yaşayanların çok dikkat etmesi gerekiyor

Türkiye'den büyük başarı! Her 4 paketten birisinde Türk üreticilerin imzası var

5 yıl erken emekli olacaklar! O meslekte çalışanlar gün sayıyor

Türkiye'nin hamlesi ABD'yi karıştırdı: Senatörler ikiye bölündü!