AKİT MENÜ

İSLAM

Dikkat! Yediğiniz gıdalarda domuz jelatini olabilir...

Günlük olarak tükketiğimiz birçok üründe gıda jelatini adında bir madde bulunuyor ve bu gıda jelatininin çok büyük bir kısmı İslam'da haram olarak bildirilen domuz hayvanından temin ediliyor. Biz Müslümanların ise bu hususta azami derecede dikkat etmesi gerekiyor. İşte jelatin maddesinin ayrıntıları...

Güncelleme Tarihi:

This browser does not support the video element.

Yorumlara Git

Irak-İran sınırındaki Şeyb Kapısı için kapatma iddiası

Siyonist katillerin korkusu dünyayı sardı! Herzog bayrağını saklayarak kaçıyor!

Ne İran ne Kanada ne de Venezuela! ABD Başkanı Trump o ülkeyi hedef aldı: Tam bir b.k çukuru

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Karadeniz'de dev operasyon! Karaya oturan dev tanker başarıyla kurtarıldı!

Haçlı Batı'nın çöküşünü Trump tescilledi! "Ortada Avrupa diye bir yer kalmayacak!"