AKİT MENÜ

Yaşam

Karpuza tuz dökerseniz...

Japonlar, karpuzu tuzlayarak yiyor. Tuz dökülen karpuzun daha tatlı bir tada sahip olduğu söyleniyor.

Japonlar, karpuzu tuzlayarak yiyor. Tuz dökülen karpuzun daha tatlı bir tada sahip olduğu söyleniyor. Nedeni ise tuzun, karpuzun içindeki şeker tadıyla zıtlık oluşturup karpuzun tatlılığını daha ön plana çıkarması. Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kaynak: yemek.com

Yorumlara Git

Aylardır Selahattin Demirtaş asılı duruyor! Fondaş T24 unuttu mu yoksa algı operasyonu mu çekiyor?

Libya Genelkurmay Başkanını taşıyan özel uçak Ankara'da düştü

Bursa'nın otomotiv devi Renault'ta eylem: İşçiler kazan kaldırdı!

Kadıköy’de derbi Beşiktaş’ın

Yunanistan, GKRY ve İsrail ile askeri anlaşmalar imzaladı! 'Üçlü şer ittifakı'nın çabaları