AKİT MENÜ

Gündem

Hedef gösterilen Vali’den Afyon halkı çok memnun

Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun, açık alanlarda içki ve bağımlılık meydana getiren maddelerin kullanımını yasaklaması sonucu şehirdeki bireysel suç oranında ciddi bir düşüş yaşandı. Suç oranında yaşanan düşüşe rağmen yasak nedeniyle belli kesimlerin s

2013-04-04 21:22:16

MUHAMMET ERDOĞAN /
Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun açık alanlarda içki ve bağımlılık meydana getiren maddelerin kullanımını yasaklaması sonucu şehirdeki bireysel suç oranında ciddi bir düşüş yaşandı. Suç oranında yaşanan düşüşe rağmen yasak nedeniyle belli kesimlerin sürekli olarak tepkisini çeken Vali Balkanlıoğlu’na Afyonlular sahip çıktı.
“VALİMİZE GENELGESİNDEN
DOLAYI MADALYA VERDİK”
UMUD Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Afyon Şube Başkanı Kemal Baykara, Sayın Vali’nin açık alanlarda içki ve zararlı maddelerinin kullanımını yasakladığı genelgeyi ilk olarak kendilerinin desteklediğini hatırlatarak, “Afyon’da işlenen çoğu suçun arkasında içki, uyuşturucu ve uçucu madde var. Biz bu maddelerin kullanılmaması ve yasaklanması için çok çalıştık. Sayın Vali’mizin genelgesinden sonra kendilerini ziyaret edip madalya verdik. O da bize, ‘Bunu asıl siz hak ediyorsunuz’ dedi. Vali’mizin genelgesine malum kesimler tepki gösterdi. Ancak hem vali bey olsun hem biz olalım kimsenin şahsi hayatına müdahale edemeyiz. Ancak kişinin yaptıkları topluma zarar veriyorsa, biz de gereken önlemimizi almak zorundayız. Hem valilik hem de biz, bu zararlı alışkanlıkların kullanılmaması ve bunların topluma zarar vermemesi için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“VALİMİZİN ARKASINDAYIZ”
Eğitim-Bir-Sen Afyon İl Başkanı Abdullah Çelik ise, şehirlerinde bulunan parklarda, bahçelerde, yol kenarlarında ve araba içlerinde, alkol ile zararlı maddelerin sürekli olarak kullanıldığını aktararak, “Bu insanlar, vatandaşın çoluk çocuğunu, karısını kızını rahatsız ediyor. Zaten bu maddelerin zararlı olduğunu inanan da inanmayan da biliyor. Ama maalesef kendini ülkenin hakimi gören özgürlükçüler, Sayın Vali’nin uyguladığı açık alanda içki ve zararlı madde kullanımı yasağına tepki gösteriyor. Tepki gösterenler, olaya içenlerin gözüyle değil, zarar gören vatandaşların gözüyle baksın. Valimiz son derece doğru bir uygulama başlatmıştır. Biz valimizin arkasındayız ve kendinden gayet memnunuz” dedi.

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi