AKİT MENÜ

Gündem

Şükrü Aslan, Gülen’e yazdığı mektubu doğruladı

Şükrü Aslan Hocaefendi’nin, Gülen’e yazdığı mektubu dün sürmanşetten duyurmuştuk. Mektubu doğrulayan Şükrü Aslan, “Hizmetin şahlanması adına bu mektubu yazdım” dedi.

2014-06-15 22:05:33

Gülen Cemaati’nin Sudan ve Pakistan ülke imamlığını yapan Şükrü Aslan Hocaefendi, Fetullah Gülen’e yıllar önce yazdığı mektubu Zaman gazetesine verdiği röportajda da doğruladı.

Şükrü Aslan Hocaefendi, Fetullah Gülen’in yanlışlarını anlatan ve “Hocasına bile saygısı yok” başlıklı sürmanşet haberimizde yer alan mektup hakkında Zaman gazetesine açıklamada bulundu.

HİZMETİN ŞAHLANMASI ADINA O MEKTUBU YAZDIM

Şükrü Aslan Hocaefendi, “Benim yıllar önce yazdığım yazı ellerine geçmiş. Yayınlamak istediklerini söylediler. Ben de yazının özel bir yazı olduğunu, sadece iştişare heyetine mahsus yazılmış bir yazı olduğunu söyledim” dedi.

Şükrü Aslan Hocaefendi, söz konusu mektuba ilişkin ise “Her hizmetin ve insanın yanlışı veya eksiği olabilir. Ben de hizmetin içinden biri olarak hizmetin şahlanması adına bu mektubu yazdım” diyerek mektubu doğrularken, Akit gazetesinin haberinde yanlış bir husus olmadığını da itiraf etti.

Gazetemizdeki haberde, “Fetullah Gülen’e Arapçayı öğreten ve Gülen’in ‘Fıkhı gidip ondan öğrenin’ dediği hoca” olarak tanıtılan Şükrü Aslan Hocaefendi, bu ifadeye ise, Zaman gazetesine yaptığı açıklamada, “Ben hocaefendiye ne ders verdim, ne de Hocaefendi’nin benim Arapçama ihtiyacı var” dediği iddia edilirken, Aslan Hocaefendi’ye yakın çevreler, “Hoca, tevazusundan böyle söylüyor. Şükrü Aslan Hoca ile Fetullah Gülen’in cemaatin ilk yıllarındaki ilişkisini ikisini de yakından tanıyan herkes bilir” dediler.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı