AKİT MENÜ

Gündem

Akit kullanılan değil okunan gazete

Gazetemiz Akit, başarılı temsilcilerini Bursa’da bir araya getirerek ödüllendirdi. Törene İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı. Toplantıda konuşan İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahas

2019-08-16 23:25:56

BERAT ERKÖK / BURSA
Yeni Akit gazetesinin başarılı temsilcileri için Bursa’da plaket verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca tesislerinde düzenlenen törene, İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gazetemizin Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu, Genel Yayın Danışmanı Serdar Arseven, Dağıtım Müdürü Fazlı Turunç ve illerindeki başarılı faaliyetlerinden dolayı ödüle layık görülen Akit temsilcileri katıldı.
KARAHASANOĞLU:
DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ
Törende konuşan İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu,  Akit  gazetesinin milletin haklarını savunmasından dolayı karşı karşıya bırakıldığı tezgahlardan, komplolardan  örnekler vererek, bu hassasiyeti daha da güçlü ve kurumsallığını geliştirmiş bir yapı ile devam ettirme azminde olduklarını ifade etti. Akit gazetesinin bir kişi değil kadro hareketi olduğunun altını çizen Karahasanoğlu, “Bizler, sizler, bütün Akit okuyucuları bu kadronun birer mensubudurlar. Akit kullanılan değil okunan bir gazetedir. Birçok gazete farklı işler yapıyor,  biz sadece gazetecilik yapıyoruz ve böyle devam edeceğiz. Temel değerlerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Allah’ın izni ve sebeplere tevessül ile inşallah gazetemizi daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.
DAHA ÇOK OKURA ULAŞMAMIZ GEREKİR
Müessese Müdürümüz Osman Nuri Karahasanoğlu da, temsilcilere hitaben yaptığı konuşmada;  Akit gazetesinin temsilci kadrosunun sorumluluklarının altını çizdi. Dağıtım kanallarının genişletilmesi ve fikirlerimizin daha büyük kitlelere ulaşılması için çaba harcamamız gerektiğini anlatan Karahasanoğlu, bunun için temsilcilere ve dağıtım elemanlarına büyük görevler düştüğünü kaydetti. Karahasanoğlu, Akit camiasının kurumsallaşmayı daha da ileri götürme hamlelerine, temel ilkelerinden asla taviz vermeksizin devam edeceğini söyledi. ARSEVEN: BU BİR TAKIM OYUNUDUR!...
Genel Yayın Danışmanımız Serdar Arseven ise, Yeni Akit serüveninden çarpıcı örnekler verdikten sonra şunları söyledi: “Bu gazete, Türkiye’nin en etkili gazetelerinden biridir. Hatta birçok yönden en etkili gazetesidir. Bu da gazetenin bağımsız yayın politikasından kaynaklanmaktadır. Herhangi bir gelişme karşısında Yeni Akit’in nasıl bir teşhis koyacağını her kesim merak etmektedir. Yeni Akit’in temeli sağlamdır. Bundan sonrası için önemli olan kurumsallaşmanın daha da geliştirilmesidir. Gelişmelerin baş döndürücü hızla devam ettiği bu dönemde, Yeni Akit gazetesi de gücüne güç katmak için yeni hamlelere girişmenin mücadelesini vermektedir. Son zamanlarda bu hamlelerin izleri görülmektedir.  Bu bir takım oyunudur. Hepimiz üzerimize düşenin fazlasını yaparak, inşallah bu gazeteyi daha da yukarılara taşıyacağız.”

Yeni AKİT YÖNETİCİLERİ BAŞKAN Recep ALTEPE’YLE BULUŞTU
Akit yöneticileri; Bursa’daki istişare ve ödül töreninin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Başkan Altepe; İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu, Müessese Müdürümüz Nuri Karahasanoğlu, Genel Yayın Danışmanımız Serdar Arseven çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Altepe, “Bursa’yı raylı sistemin merkezi haline getiriyoruz. Hızlı tren parçaları Bursa’da üretiliyor. Tramvay hattımıza büyük ilgi var, tramvay hatlarını yaygınlaştıracağız. Bursa’da tramvayların seri üretimine başlandı. Bursa’nın araçları yapılıyor şu anda. Bir yandan tramvay ve metro vagonu imalatı belgesi alırken, bir yandan da hızlı tren imalatına başlandı. Şu anda hızlı trenin yürüyüş takımları Bursa’da üretiliyor. Türkiye’nin hedefi raylı sitem merkezi olmaktı ve biz bunu başardık. Yeni Akit gazetesinin çalışmalarımıza ilişkin haberleri de bizim hizmet yolumuzdaki teşvik unsurlarındandır” dedi. Başkan Altepe sohbetin ardından, İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu’na, Akit’in Bursa’ya gösterdiği yakın ilgiden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.
Bu arada plaket merasiminde Dağıtım Müdürü Fazlı Turunç da temsilcilerimizle karşı karşıya kalınan problemler ve bu problemlerin çözümü için izlenmesi gereken stratejiler hakkında katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.
ÖDÜLLENDİRİLEN
TEMSİLCİLERİMİZ
Düzce: Ahmet Konuk, Geyve: Ali Arıcı, Bursa: Hasan Özan, Kocaeli: Bayram Korkmaz, Adapazarı: Dursun Yıldız, Yalova: Veysel Yıldırım, İnegöl:  Biret Aşkın, Derince: Hasan Balcı, Antalya: Orhan Kara. Denizli: Maksut Kalay, Manisa: Halil Uysal, İzmir: Ali Murtaza Dirican, Afyon: Nurtettin Bakırtepe, Tokat: Yusuf Güler, Sivas: İsmail Başcı, Kayseri: Mustafa Şaşmaztürk, Kayseri: Hacı Yakışıklı, Kırıkkale: Yasin Zengin, Konya: Rıfat Karakol, Batman: Abdülkerim Zengin, Kahramanmaraş: Erdal Kır, Adana: Ramazan Şimşek, Adıyaman: Ramazan Söyler, Gaziantep: Mehmet Aytekin, Efraim Bozkurt, Niğde: Dursun Suna (Temsilci V.), Şanlıurfa: Bilal Balta, Samsun: Gültekin Polat, Erzincan: Osman Çalık. Malatya: Ahmet Keskin

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi