AKİT MENÜ

Teknoloji

Bimeks'ten Dünya Kupası boyunca 5 Citroën C-Elysée hediye

Dünya Kupası maçlarını büyük bir televizyonda izlemek isteyen beyler, "dizilerimi daha net bir ekranda seyretmek istiyorum" diyen hanımlar, konsol oyunlarını yüksek çözünürlükte oynamak isteyen gençler... Şimdi televizyonlarınızı yenilemenin tam zamanı. Çünkü yanında bir de otomobil kazanabilirsiniz!

Bimeks, Dünya Kupası heyecanını müşterileriyle paylaşıyor. Türkiye'nin Teknoloji Perakendecisi, Dünya Kupası boyunca (17 Haziran - 13 Temmuz) televizyon alan herkese bir otomobil kazanma fırsatı sunuyor.

Bimeks ile “bi dünya kupa!”
Bu dönemde Bimeks mağazalarından ya da www.bimeks.com.tr'den televizyon satın alanlar, satın aldıkları televizyon bedeli üzerinden her 250 TL için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Yani 1.500 TL değerinde bir televizyon alan bir müşteri, tam 6 adet çekiliş hakkı elde etmiş oluyor. Üstelik müşterilerin, çekilişe katılmak için alışılagelmiş ve sıkıcı kayıt prosedürü takip etmelerine de gerek yok. Söz konusu kampanya döneminde televizyon satın alan herkesin cep telefonuna kampanyaya katıldıklarına dair mesaj otomatik olarak gönderiliyor. Bu durumda müşterilerin fatura bilgilerini eksiksiz ve tam olarak vermeleri önem arz ediyor.

Televizyonlarını yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunan bu kampanya ile ilgil ayrıntılı bilgiyi www.bimeks.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Yorumlara Git

Galatasaray'dan kötü haber! İki yıldız derbide yok

Türkiye'de hemen hemen her markette satılan marka iflas etti! Kanserojen madde iddiası sonunu getirdi

Jose Mourinho Galatasaray derbisi öncesi bir ilki gerçekleştirdi! Hiç bir takımda böyle bir şey yapmamıştı

Türkiye'den dünyayı ayağa kaldıracak altın operasyonu! İki ülke daha tetikte

Ekrem ve Mansur'dan çile çektirmede rekabet! Burası miting alanı değil metro istasyonu