AKİT MENÜ

Ekonomi

Vekillerin şehri 2016’da hazır

Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN İnşaat, Taşpınar ve Niğde Pazarı gibi sektörün önde gelen firmalarının AYMOR Grup olarak başlattıkları Ankara Mebuskent Konut ve Yaşam Kompleksi projesi birinci yılını tamamladı.

2014-06-28 23:08:02

Yeni Bir Şehir Yeni Bir Yaşam sloganıyla Batıkent Çakırlar Karacakaya bölgesinde yükselen 388 bin metrekarelik dev projede villalar ve çok katlı daireler ortaya çıkmaya başladı.

Önceki dönem milletvekilleri ve halen meclis çatısı altında çeşitli siyasi partilerde yer alan milletvekillerinin oluşturduğu organizasyonla işbirliği halinde yürütülen Mebuskent projesi, yeni bir ev hayali kuran herkes için seçkin bir yaşam vaad ediyor. Her siyasi partiden milletvekilinin bir arada yaşamak için oluşturduğu bu organizasyon ile Mebuskent, milletvekillerinin şehri olarak anılacak. Her bütçeye uygun seçeneklerde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daire ve villaların satışa sunulduğu Ankara’daki projeye ilginin yoğun olduğu belirtiliyor.

23 BİN AĞAÇ DİKİLECEK

Doğayla iç içe konfor ve huzurun bir arada sunulduğu Mebuskent’te 2016 yılında tamamlanmak üzere  332 adet villa ve 10 blokta 602 daire inşaa ediliyor.

Yaklaşık 88 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan proje bölgesine 23 bin adet ağaç dikiliyor.

 

Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular