AKİT MENÜ

Gündem

'Mirzabeyoğlu serbest' iddiası yalanlandı

Bugün akşam saatlerinde bazı internet siteleri ve sosyal medya ortamında dile getirilen, “Salih Mirzabeyoğlu’na özgürlük” iddiaları yalanlandı. Böylece mütefekkir Mirzabeyoğlu’nun özgürlüğü başka bahara kalmış oldu..

2014-07-01 20:10:57

 

Bugün akşam saatlerinde bazı internet siteleri ve sosyal medya ortamında dile getirilen “Salih Mirzabeyoğlu erbest” iddiaları yalanlandı. Böylece mütefekkir Mirzabeyoğlu’nun özgürlüğü başka bahara kalmış oldu.

AVUKAT HEYECANLANDIRDI AMA…

İlk olarak Konya merkezli bir haber sitesi ile belge.com.tr internet sitesinin gündeme getirdiği 'Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Mirzabeyoğlu’nu affettiği ve Mirzabeyoğlu’nun bu gece tahliye edileceği' iddiası birinci elden kaynaklar tarafından yalanlandı.

Avukat Harun Akdere’nin, "Şu an cezaevine gidiyorum" şeklindeki tweeti internet ortamında Mirzabeyoğlu’nu sevenlerde bir heyecan oluştururken gerçeğin öyle olmadığı sonradan anlaşıldı.

DOSYALAR CUMHURBAŞKANLIĞI’NDA DEĞİL!

Gazetemize konuşan Cumhurbaşkanlığı kaynakları ve Mirzabeyoğlu’nun avukatları ise haberi yalanladı. Mirzabeyoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı’na ulaşan herhangi bir dosyası olmadığı öğrenilirken Akit’e konuşan Mirzabeyoğlu’nun avukatı Hasan Ölçer, Mirzabeyoğlu’nun affedildiğine yönelik haberin doğruyu yansıtmadığını belirterek “Mirzabeyoğlu’nun affedildiği iddiası doğru olmadığı gibi bugün tahliye edilmesi de imkânsıza yakın” ifadelerini kullandı.

FAHRETTİN DEDE / YENİAKİT.COM.TR - ÖZEL

Yorumlara Git

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı

İran’da İsrail ajanlarına büyük darbe

Mehmet Uçum duyurdu! "Türkiye, Meclis eliyle anayasa yapmaya muktedirdir"

Devlet destekli rafineriler iflas etti: Küresel kriz onları da vurdu! Petrol ve kimya devi iki dev tesis kapanacak!