AKİT MENÜ

Teknoloji

Bimeks avantajlı fiyatlarıyla Bingöl'de

Doğu illerindeki yaygınlığını arttırmayı sürdüren Bimeks, Bingöl mağazası ile var olduğu illere bir yenisini daha ekledi. Bimeks; en yeni teknoloji ürünlerine uyguladığı birbirinden cazip indirimleri, "İyi fiyat Bimeks'te" sloganıyla ve üstün servis hizmetleri ile tüketiciye ulaştırıyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki yatırımlarına Hakkari’den sonra Bingöl’le devam eden Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Bingöl halkını "İyi fiyat" ve müşteri memnuniyeti ile buluşturmaya geliyor. Uygun fiyat ve kaliteli satış sonrası hizmet ile en yeni teknoloji ürünleri bütün dünyayla aynı anda Türk tüketicisinin ayağına getiren Bimeks'in Bingöl mağazası açılışına özel cazip kampanyaları, şehrin değişik noktalarındaki reklam alanlarında ve insertlerde günler öncesinden yerini aldı. Bimeks'in ülke genelindeki 136'ıncı mağazası olan Bingöl mağazası, aynı zamanda şehrin en büyük teknoloji mağazası oldu.

Mağaza açılışını Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile birlikte gerçekleştiren Bimeks Bölge Yöneticisi Önder Yüksel, geçtiğimiz yıl Electro World'ü, bu yıl da Darty'i satın alarak büyüyen ve zaten iddialı olduğu Bilgisayar ve Teknoloji Ürünleri'nin yanı sıra beyaz eşya, küçük ev aletleri, kişisel bakım gibi ürünlerde de iddialı hale gelen Bimeks'in; rekabetin kıyasıya olduğu sektörde cazip fiyatlarıyla ve sunduğu servis ve hizmetlerle dikkati çektiğini söyledi. Bingöl halkı, 27 Haziran'da yapılan açılışla başlayan açılış özel kampanyasından 6 Temmuz'a kadar faydalanabilecek.

Bimeks mağazalarından yapılan tüm alışverişler, tüketiciye hediye çekleri kazandırıyor. Bu hediye çekleri bir sonraki alışverişte indirime dönüştürülüyor. Öte yandan Bimeks, Bingöl mağazasının açılışı ile aynı gün Seyhan Teknoport, Diyarbakır N'City, Ankara ACity ve Aksaray mağazalarının yaş günlerini de yine cazip fiyatlı ürünlerden oluşan bir kampanya ile kutluyor. Bimeks'in açılış ve yaş günü kampanyaları için büyük indirim uyguladığı bazı ürünler şunlar:

SAMSUNG 32H4000 LED TV, 799 TL
SAMSUNG Galaxy Tab 3 SM-T110 7” Tablet PC, 299 TL
SAMSUNG Galaxy Note 3 Neo SM-N7500, 1449 TL
ACER Aspire E1-510- 29204G50Mnkk, 799 TL
SAMSUNG DW60H3010FW/TR Bulaşık Makinesi, 649 TL
REEDER A7İC 7'' Tablet PC, 179 TL

Yorumlara Git

Galatasaray'dan kötü haber! İki yıldız derbide yok

Türkiye'de hemen hemen her markette satılan marka iflas etti! Kanserojen madde iddiası sonunu getirdi

Jose Mourinho Galatasaray derbisi öncesi bir ilki gerçekleştirdi! Hiç bir takımda böyle bir şey yapmamıştı

Türkiye'den dünyayı ayağa kaldıracak altın operasyonu! İki ülke daha tetikte

Ekrem ve Mansur'dan çile çektirmede rekabet! Burası miting alanı değil metro istasyonu