AKİT MENÜ

Teknoloji

Vodafone faturasızlara Ramazan'da yükledikçe ve harcadıkça 10 kat her yöne hediye dakika

Faturasız abonelerine bir gün değil her gün kazandıran Vodafone Türkiye’nin efsane Ramazan kampanyası geri dönüyor. Vodafone Faturasızlar, Ramazan ayı boyunca hem yüklemelerinin hem de harcamalarının 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı yakalıyor.

Mobil iletişim sektöründe ilkleri gerçekleştiren Vodafone Türkiye, faturasız abonelerine sadece kampanya dönemlerinde değil, yıl boyu kazandıran tekliflerini sunmaya devam ediyor. Vodafone faturasızlara hem yüklerken hem harcarken kazandıran Ramazan Kampanyası, iletişim ihtiyaçlarının arttığı Ramazan ayında 10 katı her yöne dakika kazandırarak geri dönüyor.

Ramazan ayı boyunca geçerli olacak kampanyada Vodafone Faturasız aboneler, yüklediklerinin ve harcadıklarının 10 katı her yöne dakikayı kazanma fırsatı yakalıyor.

28 Haziran – 30 Temmuz arasında geçerli kampanyadan yararlanmak isteyen tüm bireysel faturasız aboneler, hediye kazanmak için yükleme ve harcama yapmadan önce KAZAN yazıp 4455’e ücretsiz SMS göndererek kendilerine özel teklifleri öğrenebilirler.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme misyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Vodafone’luların ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Abonelerimizin ihtiyaçlarını iyi analiz etmeye özen göstererek, sürekli kazandıran teklifler sunuyoruz. Ramazan ayında Vodafone abonelerinin artan iletişim ihtiyaçlarını desteklemek adına yüklenen ve harcanan TL’nin 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı sunuyoruz. Ramazan Bayramı’nda abonelerimizin artan iletişim ihtiyaçlarını saygı ve muhabbetle karşılamaktan ve onlara Vodafone’un kolaylıklar dünyasını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle tüm halkımıza mutlu, bol muhabbetli bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyoruz.”

Yorumlara Git

Bu yılın en beğenilen 10 otomobili açıklandı! 100 kişiden 93'ü hayran kaldı

Şişli’de rezitans yangını başladı!

Yeni liste paylaşıldı! Tarım Kredi'de indirim fırtınası

İsrail'e darbe üstüne darbe! Çok sayıda roket fırlatıldı

Asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam belli oldu! Masadaki rakam bomba