AKİT MENÜ

Ekonomi

Harvard yolcuları

WanTTed Yetenek Programı Bolu’da düzenlenen kampla sona erdi. Programla 3 yetenekli kursiyer Harvard Üniversitesi’nde özel bir eğitime katılmaya hak kazandı.

2014-07-02 21:51:11

Türk Telekom’un 3 yıldır düzenlediği kariyer programı WanTTed, düzenlenen üç günlük kampla sona erdi.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen program ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi genç yetenekler projeleriyle Türk Telekom ailesine katılma şansını yakalamak ve Harvard’da eğitim almak için projelerini yarıştırdı.

Projesiyle birinci seçilen iki kişi Türk Telekom tarafından Harvard Üniversitesi’nde düzenlenen özel bir eğitim programına katılmaya hak kazandı.

WanTTed Camp’ta birinci olarak Harvard’a gitmeye hak kazanan isimlerden İTÜ Endüstri Mühendisliği öğrencisi Tunahan Kafa programla kısa bir sürede, efektif zaman yönetimi ve iyi takım çalışmasıyla başarının yakalanabildiğini deneyimlediğini belirtirken, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünde okuyan Aykut Kale “Projemiz için yaptığımız vaka çalışması sayesinde telekomünikasyon sektörü hakkında çok şey öğrendim” diye konuştu. ‘Yeteneklerin önünü açıyoruz’

Türk Telekom İnsan Kaynakları Başkanı Bahattin Aydın, “Kurum olarak tüm çalışmalarımızı müşterilerimiz ve ülkemiz için değer oluşturma hedefiyle sürdürüyoruz. WanTTed’ta bu hedef doğrultusunda yapılan çok değerli bir program. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz WanTTed Kariyer Programı ile yetenekli üniversite öğrencilerine iletişim, telekomünikasyon ve teknoloji sektöründe parlak bir gelecek imkanı sunuyoruz” dedi.

Yorumlara Git

Otomobil alıp satacaklar aman dikkat: 27 Eylül'den itibaren zorunlu olacak! İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Laikçi baskıya boyun eğildi! Yusuf Ziya Gümüşel Hoca’ya hapis zulmü

Tekgıda-İş’ten Sendika Terörü… Sendikacılar, herkese küfür ve tehdit yağdırdı

Sinan Ateş'i kim öldürdü? Bilirkişi raporu ortaya çıktı

İsrailli işgalciler Lübnan topraklarına da göz koydu! Zaten yapıyorlardı resmi olarak ta duyurdular