AKİT MENÜ

Gündem

Mirzabeyoğlu'nun avukatından sert açıklama!

Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu'nun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından affedildiği haberlere yönelik Mirzabeyoğlu'nun avukatı Hasan Ölçer konuya ilişkin detaylı açıklamalarda bulundu... İşte o açıklama..

2014-07-03 14:35:20

Dün kamuoyunda Salih Mirzabeyoğlu'nun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından özel af ile serbest bırakıldığına yönelik haberlerin çıkmasının ardından konuyla ilgili tv5haber.com'a açıklamalarda bulunup söz konusu haberlerin yalan olduğunu ve rol kapmaya yönelik gerçek dışı haberler olduğunu söyleyen Mirzabeyoğlu'nun avukat Hasan Ölçer konuya ilişkin bugün detaylı açıklama yaptı. 

İşte Hasan Ölçer'in yaptığı yazılı açıklamanın ilgili bölümleri:

Gerek 27.06.2014 tarihli “yeniden yargılama” müracaatımız ve gerekse sayın Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından kullanılması muhtemel “af” konusu ile ilgili, tüm gelişmeler, görüşmeler, temaslar ve girişimler tarafımızdan yürütülmektedir.

Mezkur konulara ilişkin tek yetkili ve görevli kişinin şahsım olduğunu ifade etmek isterim.

Şahsım dışımda, bu konulara ilişkin hiç kimsede en küçük bilgi ve belge bulunmamaktadır. Hiç kimsenin de girişimde bulunmak ve açıklama yapmak hak ve yetkisi bulunmamaktadır.

(...)

Her iki konu ile alakalı olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi lüzumu hasıl olduğunda, gerekli açıklamalar tarafımdan yapılacaktır.

Hassaten, Salih Mirzabeyoğlu’nu fikren takip eden, seven ve muhabbet duyan kişilerin de sosyal medya ve diğer mecralarda her iki süreç hakkında da fikir beyan etmemelerini rica ediyorum. Bu mevzularla ilgili spekülasyonların sürece zarar verdiğinin ve muhataplarını rahatsız ettiğinin de bilinmesini istiyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla.

Salih MİRZABEYOĞLU VEKİLİ 
Av. Hasan ÖLÇER

Yorumlara Git

Kardeş ülke Azerbaycan terör hedeflerine karşı TRLG-230 füzesini kullandı

BAE ve Amerika: 50 Yıllık ortaklığın önemli konu başlıkları

Erzurum'da feci kaza! Anne ve baba hayatını kaybetti

Serhat Akın’dan Ali Koç’a hodri meydan: Yüreğin yetiyorsa gelirsin!

Akaryakıt fiyatında tabela değişti: Güncel akaryakıt fiyatları