AKİT MENÜ

Ekonomi

İMOB’un gözdeleri

100 binden fazla ziyaretçi hedefiyle önceki gün kapılarını açan İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan firmalar, vitrine çıkardıkları koleksiyonlarıyla en gözde ürünlerini pazarlamaya çalışıyor. Merinos; VIP ve hayatı kolaylaştıran tasarımlarla dikkat çekerken

2013-01-30 21:20:56

MEHMET ÖZMEN / İSTANBUL
300’ü aşkın firmanın 1000’den fazla markayla katıldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nda  (IMOB) öne çıkan firmaların standları ziyaretçilerin akınına uğruyor. Türkiye mobilya sektörünün dünyaya açılan vitrini konumundaki fuara 100 binden fazla katılımcı ve ziyaretçi bekleniyor olması firmaların iştahını iyice kabartıyor. Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika’dan gelen katılımcılarla işbirliği yapmaya çalışan firmalar, yurtiçinde de ciddi bir satış yapmayı hedefliyor.
MERİNOS’TAN HAYATI
KOLAYLAŞTIRAN TASARIMLAR
Türkiye mobilya sektörünün en gözde markalarından biri olan Merinos, fuarda tanıtımını yaptığı VIP Koleksiyonuyla teknolojiyi rahatlık ve şıklıkla buluşturuyor. Merinos’un VIP Köşe Takımı; müzik çalar, radyo, saat, bluetooth, sd kart, usb bellek girişi ve telefon şarj etme özellikleriyle oturduğunuz yerden tüm medyaya ulaşma imkanı sağlıyor.
DOĞTAŞ, FARKINI ORTAYA KOYUYOR
Türk mobilya sektöründe 40 yılı geride bırakan Doğtaş, renk ve desenleriyle en yeni tasarımlarını sergiliyor. Doğtaş, birçok farklı stil ve işlevselliği bir arada sunan salon takımları, oturma grupları, modern çizgisiyle sentezlenen yemek ve yatak odaları, yepyeni tasarımlarıyla dikkat çeken yeni nesil odaları ve eşsiz özellikleri bulunan sağlıklı yataklarını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Doğtaş bu yıl fuarda 40’ın üzerinde yeni ürününü de görücüye çıkardı. Doğtaş’ın gençlere özel tasarımları da dikkat çekiyor.
ALFEMO FONKSİYONEL
ÜRÜN GRUPLARIYLA İMOB’DA
5 kıta 60 ülkeye ihracat yapan ve son olarak ‘mağaza içinde mağaza’ konseptini Türkiye’ye getiren Alfemo, yeni mağazalarında 2013’te yer alacak özgün tasarımlı mobilyalarını bu fuarda ön plana çıkardı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye ödüllü tasarımlar sunan Alfemo, bu yıl da özgün tasarımı ulaşılabilir kılmak için çaba harcıyor. Her zevke ve her bütçeye hitap eden mobilyalar tasarlayan Alfemo, çok farklı akımları kendine has çizgilerle ve özgün tasarımlarla birleştirdi.  
ÇİLEK MOBİLYA “ÇİLEK
ARABALARLA” GÖZ DOLDURUYOR
Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman ve lider markası Çilek Mobilya ise İMOB 2013’te sergilediği tasarımlarla ziyaretçilerin yoğun ilgisini görüyor. Çilek Mobilya standını ziyaret eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çilek Mobilya Kurucusu ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek ile çocukların rüyalarını süsleyen Araba Yataklarını inceledi. Çilek’in bu fuarda ilk kez sergilenen ‘Romantic’ serisi; kız çocuklarının hayallerini süsleyen antik çağ prensesleri ve şatolarından ilham alınarak tasarlandı.
ULAŞIMI EN KOLAY FUAR ALANI: CNREXPO
Atatürk Havalimanı’nın yanında olması sayesinde, dış ülkelerden ve Türkiye’nin diğer illerinden gelen ziyaretçi, katılımcı ve konuklar İstanbul’un yoğun trafiğine girmeden İstanbul Fuar Merkezi, Cnrexpo’ya iki dakikada ulaşabiliyor. Alternatif arterler E5, TEM Otoyolu ve Sahil Yolu’nun kesişme noktasında olan İstanbul Fuar Merkezi, Cnrexpo’nun sahip olduğu konum avantajı bununla da bitmiyor. Bakırköy ve Yenikapı Deniz Otobüsü İskeleleri’ne olan yakınlık da ayrı bir avantaj olarak görülüyor.

Yorumlara Git

Sokak lezzetleri restoranı iflas etti!

Sebebi çok şaşırttı! O ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Asya ülkesi Malezya Kralı Çin'de: Diplomatik ziyarette bulundu!

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!