AKİT MENÜ

Gündem

77 milyonu korkutamazlar

Cumhurbaşkanını halkın seçmesinin demokrasi adına bir devrim olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, “Geçmişte 550 kişiyi korkutup ürkütebiliyorlardı ama 77 milyona kimsenin gücü yetmez, millet kimseden korkmaz” dedi.

2014-07-12 23:21:52

İSTANBUL - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği’nce önceki akşam düzenlenen iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, insanlığa yapılan hizmetin ahirete götürülecek tek şey olduğunu, bu yüzden dernek ve vakıfların önemli işler yaptıklarını söyledi.

Sanayiyle ilgili toplantılara katıldığı zaman merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ı hatırladığını belirten Erdem, şöyle konuştu: “Kendisi hayattayken hep ‘fabrika yapın, fabrika’ derdi. Ben de sizleri hep fabrikalar yapan iş adamları olarak görüyorum. Gelecekte güçlü bir Türkiye’yi inşa edeceksek, burada sizlere çok önemli görevler düşüyor. Tabii ki Ar-Ge’ye de çok büyük önem vermek durumundayız. Hangi millet buluşu yapıyorsa, fiyatı da piyasasını da o belirliyor. Dolayısıyla biz kazancımızın önemli bir kısmını Ar-Ge’ye yatırmak zorundayız.”

HERKESE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

İhracatı 150 milyar doların üzerine çıkardıklarını ve ülkenin önünü açtıklarını belirten Erdem, “Bugün birtakım sıkıntılarla karşı karşıyaysak, bu sıkıntılar Türkiye’nin geleceğinin büyüklüğünden kaynaklanıyor. Türkiye’yi güçlü görmek istemeyen, bölgede önemli bir aktör olmasını istemeyenlerin çevremizde ürettiği sıkıntılardır. Bakın Suriye’nin başına gelenler biraz da Türkiye’dendir. Niye? Eğer Tunus’ta başlayan Arap Baharı Suriye’de durdurulmamış olsaydı şimdi bölge çok farklı noktaya gelmişti. Bizim de ihracatımız çok farklı noktalarda olacaktı. Aynı şekilde Mısır, evet hesabı olanlar var. Biz inanıyoruz ki hesabın üzerinde bir hesap var. İnançlı, kararlı olursak, meselelerimize sahip çıkarsak, inanıyorum ki kazanan biz olacağız.”

Erdem, cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine işaret ederek, “Bu Türkiye’de bir devrimdir. Yani cumhurun, halkın cumhurbaşkanını kendisinin seçmesi çok önemli. Niye önemli? Çoğunuzun yaşı müsait, 550 kişiyi korkutarak, ürküterek istediğini cumhurbaşkanı seçtiriyordun geçmişte. Ama 77 milyona kimsenin gücü yetmez, millet kimseden korkmaz” diye konuştu.

Yorumlara Git

Cani evlat! Kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp, 4 parçaya ayırdı

Bulgaristan’a 114 milyon dolarlık Javelin Füzesi onayı!

Galatasaray’ın İlginç keşifi bir anda gündem oldu! Ve Kadıköy’de Fenerbahçe çöktü…

Tüyleri diken diken eden görüntüler: İşte Hoca Ahmet Yesevi'nin çilehanesi

Taraftardan tepki üstüne tepki: Flaş gelişme: Ayağa kalktılar resmen: Guiza’yı hatırladınız mı?