AKİT MENÜ

Gündem

Akıllı Kürt, Tayyip’e oy verir

Köşk yolunda Erdoğan’ı destekleyeceğini belirten Namık Sakık, “Sağduyulu bütün Kürtlerin, kanı durduran, faili meçhulleri bitiren Erdoğan’a oy vermesi gerekir” dedi.

2014-07-15 21:33:28

HABER MERKEZİ - Önceki gün Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için 9 bin TL bağışlayan Namık Sakık, Akit’e konuştu. BDP’li Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın kardeşi olan Namık Sakık, 2002 yılından bu yana HDP’ye karşı AK Parti saflarına geçtiğini belirterek, “Tayyip’çiyim ben. Bu adamın gelişiyle gün yüzü gördük. Ama HDP’de insanlar kan üzerinden, şiddet üzerinden siyaset yapıp köşe başlarına oturmakta. Bu ülkenin geleceği Tayyip Erdoğan’a bağlı… Ben, Erdoğan olmadan bu işin olmayacağına inanıyorum. Ben üzüm yemek istiyorum, bağcıyı dövmek istemiyorum” dedi.

“DÜNYAYA KAFA TUTAN ADAM, BENİM LİDERİMDİR”

“Erdoğan’ı seviyor olmam, BDP-HDP taraftarlarınca beğenilmedi ama halk ve yakınlarım tarafından takdir ediliyor. Ben, Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunu seviyorum en başta… Erdoğan; politikalarıyla, çözüm sürecindeki tavrıyla, Ortadoğu’da üstlendiği rolü ve tavrıyla bu vatandaki 76 milyonun birliğini sağlıyor” diyen Sakık, “Uçak biletim cebimde, ayın 26’sında Muş’tayım. Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’ın bir oy daha fazla alması için çalışacağım, Erdoğan için ailemden de oy istiyorum. Ben Erdoğan’a inanıyorum” şeklinde konuştu. Namık Sakık, “Selahattin Demirtaş ile Erdoğan’ı kıyaslamak istemiyorum. Ama benim tercihim Erdoğan… 76 milyonluk nüfusu korumak, vatanımızın ve devletimizin birliği için Erdoğan diyorum. Dünyaya ve Batı’ya kafa tutan adam benim liderimdir” diye konuştu.

ÜLKENİN GERÇEK LİDERİ

Başbakan Erdoğan’a yönelik eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Sakık, “Vicdansızlıktır. Bu insan faili meçhulleri durdurdu, bize her konuda yardımcı oldu. Kürtleri-Türkleri bir araya getiriyor. 2002 yılına kadar benim ağabeyim öldürüldü, çevremdeki bir çok insan öldürüldü. Ensemizde namlu uçları, çetelerle uğraştık. Bu adam benim düşüncemi söyleyebiliyor. Hayranıyım. Bu ülkenin gelecek lideridir. Sağduyulu bütün Kürtlerin Erdoğan’a oy vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bunu Muş’ta söyleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

‘Dip dalga geliyor’ diyen algıcılara duyurulur! İşte gençlerin en beğendiği siyasetçi

ilk defa analiz edildi Tarihi Ay görevinden gelen örnekler olacak!

Cani evlat! Kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp, 4 parçaya ayırdı

Bulgaristan’a 114 milyon dolarlık Javelin Füzesi onayı!

Galatasaray’ın İlginç keşifi bir anda gündem oldu! Ve Kadıköy’de Fenerbahçe çöktü…