AKİT MENÜ

Gündem

İnsanlığın yüzkaraları

Gazze’yi havadan, karadan ve denizden vuran terör devleti İsrail’e açık destek veren Aydın Doğan’ın lejyoneri Burak Bekdil ve Fevzi Mektepleri Vakfı’na ait Işık Okulları’nda öğretmenlik yapan Lili Bardavit adlı amatör yazar, kadın-çocuk demeden yüzlerce insanın katledildiğini görmezden gelerek vahşeti “İsrail’in kendisini savunma hakkı” olarak tanımladı.

2014-07-20 01:28:42

Aydın Doğan’ın lejyoneri: İsrail haklı

YİĞİT DOĞANER / ANKARA - Doğan medya grubunun İngilizce gazetesi Hürriyet Daily News’de Yahudi güzellemesi yapılıyor. Yıllardır Türk savunma sanayii aleyhinde yazılar kaleme alan, İsrail’in her saldırısını haklı bulan, Osmanlıların İstanbul’u işgal ettiğini söyleyen, Osmanlı İmparatorluğu’nun 1915’te Ermeniler’e, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de Kıbrıs’ta Rumlar’a “soy tüketme” harekatı yaptığını iddia eden Burak Bekdil, son vahşeti de savundu.

Murat Yetkin’in yönetimindeki Hürriyet Daily News gazetesinin, İstanbul’dan giden Yahudiler’in İsrail’de kurduğu Türkiyeliler Birliği üyesi de olan Burak Bekdil, HDN’deki “Golda Meir haklıydı” başlıklı son yazısında İsrail’in kendisini savunmak zorunda kaldığı görüşünü öne sürdü. Bekdil, şunları yazdı: “Bir kere daha Hamas İsrail ile çatışıyor. Beklenen savaş başladı. İsrail’den kimsenin ölmemiş olması Hamas’ın öldürmek istememesinden değil. Sadece Hamas’ın şimdilik öldürmeyi becerememesinden.” Burak Bekdil, Türkiye’den göç eden Yahudiler’in kurduğu “İsrail’deki Türkiyeliler Birliği” ile sıkı ilişkiler içerisinde.

Lili Bardavit içindekileri kustu

FURKAN ALTINOK / ANKARA -Fevziye Mektepleri Vakfı’na ait Işık Okulları’nda öğretmenlik yapan Lili Bardavit adlı amatör yazar, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarıyla ilgili öyle bir yorumda bulundu ki, adeta İstanbul’daki Yahudi Cemaati’nin içindekileri kustu. Bloğunda kaleme aldığı yazıda Bardavit, İsrail’in katlettiği Müslüman çocukların o evlere Gazzeliler tarafından bilinçli olarak konulduğunu ileri sürerek aynen şu ifadeleri kullandı: “Yahu haber ediyor, şu evin orayı boşaltın, bombalayacağım deniliyor, ne kadar kibar İsrail askeri, davetiye gönderiyor demiyorum ama çok seviyorsan ve önemsiyorsan halkını koru, çek oradan diyor, önceden haber veriyor, sen ne yapıyorsun? Tüm çocukları koyuyorsun verilen adrese sonra eyvah çocuklar öldü.” Bardavit’in, İsrail’deki akrabaları ve arkadaşlarıyla ilgili ifadeleri de dikkat çekti: “Şu an akrabalarım İsrail’de bomba sesleriyle yatıp kalkıyorlar, güvende olduklarını biliyorum ama onlar adına endişeleniyorum, korkuyorum. Sirenler çalıyor, sığınaklara inip çıkıyorlar, dualarım onlarla beraber, korkuyorum.”

İsrail, Hitler’i haksız çıkarmayı başaramaz

FURKAN ALTINOK / ANKARA - TYB Vakfı Başkanı ve gazetemiz yazarı D. Mehmet Doğan, Türkiye’nin Siyonist dayatması “holokost”u tanımadığını ilan etmesi gerektiğini söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan, İsrail’in Gazze’ye kara harekatını değerlendirdi. “Hitler’i haksız çıkarmanın İsrail’in başarabileceği bir iş olmadığı bir daha anlaşılmıştır” diyen Doğan, “O çocuklar büyüyünce nasıl olsa terörist olacaklar öyleyse öldür!” diyenlerin Nazilerin uygulamalarını jenosit veya holokost olarak nitelemeye hakları olmadığını belirterek, “En önce Türkiye, Siyonist dayatması bu kavramları tanımadığını ilan etmelidir” çağrısında bulundu.

ÇAĞRIMIZIN MUHATABI KALBİ OLANLAR

“Hayasız saldırıyı durdurun, insanlığı ikame edin! Hitler’i haksız çıkarmanın İsrail’in başarabileceği bir iş olmadığı bir daha anlaşılmıştır! Bu çağrının muhatabı ancak kalbi, vicdanı, hissi olan insanlık olabilir. Kurumlaşmış yapılar, devletler İsrail karşısında acizdir. Onlardan talepte bulunmak, bu raddede boşa kürek çekmektir. Bu yüzden çağrımız doğrudan insanlığadır, insanlığın vicdanınadır, Sonuçlarını hemen vermese de. Bu insanlık dışı tavra karşı insanlık biriktirmekten başka çaremiz yoktur. Hiçbir savaş İsrail’in Gazze’ye karşı yürüttüğü hayasız harekatla kıyaslanamaz. En önce, bu bir savaş değildir. Savaşın da hukuku vardır, haysiyeti vardır. Savaş karşılıklı olur. Ortada savaşı gerektirecek karşı güç olmadığından düpedüz soykırım vardır. Hitler’i haksız çıkarmanın İsrail’in başarabileceği bir iş olmadığı bir daha anlaşılmıştır!”

Yorumlara Git

‘Dip dalga geliyor’ diyen algıcılara duyurulur! İşte gençlerin en beğendiği siyasetçi

ilk defa analiz edildi Tarihi Ay görevinden gelen örnekler olacak!

Cani evlat! Kayıp ihbarında bulunduğu babasını öldürüp, 4 parçaya ayırdı

Bulgaristan’a 114 milyon dolarlık Javelin Füzesi onayı!

Galatasaray’ın İlginç keşifi bir anda gündem oldu! Ve Kadıköy’de Fenerbahçe çöktü…