AKİT MENÜ

Gündem

Bayrağı savunanların sitelerinde bayrak yok

Dünün Maoistleri bugünün Atatürkçüleri olan İşçi Partisi ve bu partinin gençlik yapılanması TGB ile yayın organı Aydınlık gazetesinin sitelerinde Türk Bayrağı ve Atatürk resmi yok…

2013-04-20 21:45:48

RAMAZAN ALKAN / ANKARA
“Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Türk Bayrağı’nın savunucularıyız” sloganları ile eylemler yapan İP, TGB ve Aydınlık Gazetesi’nin internet sitelerinde ve logolarında Atatürk ve Türk Bayrağı’nın bulunmaması dikkat çekiyor.
İslam âlemi ve AK Parti’nin icraatlarını ‘Türkiye Cumhuriyeti’ne aykırı bulan dünün Maocuları, bugün kendilerini Türk Bayrağı ve Atatürk’ün en büyük savunucuları olarak göstermeye çalışırlarken, dışarıdan beslenen bu güçlerin asıl amaçlarına ulaşabilmek için Türk Bayrağını ve Atatürk’ü kendilerine kılıf olarak kullandıkları görülüyor.  
TÜRK BAYRAĞI YOK
İşçi Partisi (İP) ve bu partinin gençlik yapılanması Tüm Gençlik Birliği (TGB) ile yine İP’in yayın organı olan Aydınlık gazetesinin internet sitelerinde sözde savunucusu oldukları Türk Bayrağı’nın ve Atatürk’ün esamesi okunmuyor. AK Parti’nin bütün icraatlarını Atatürk devrimlerine aykırı bulan Maocu yapılanma İP’in sitesinde Türk Bayrağı’nın yerine Vietnam bayrağına benzer bir bayrak bulunuyor.
BUGÜNÜN ATATÜRKÇÜSÜ
PERİNÇEK DÜNÜN…    
Ergenekon Terör Örgütü üyeliğinden yargılanan İP Genel Başkanı Doğu Perinçek’in komünist Çin’in kurulmasına öncülük eden Mao hayranı olduğunu bilinirken, bugün kendisini en büyük Atatürkçü olarak lanse etmesi dikkatlerden kaçmıyor. Hatırlanacağı gibi aynı Doğu Perinçek, terör örgütü PKK’nın eğitim kampı olan Suriye’deki Beka Kampı’na gitmiş, terörist başı Abdullah Öcalan ile görüşmüştü. Orada PKK’ya övgüler düzen bugünün Atatürkçüsü Perinçek, Öcalan ile samimi pozlar vererek, PKK güçlerini teftiş etmişti. Hatta Öcalan ve Perinçek birbirlerine çiçek takdim ederek aralarındaki sevgiyi kamuoyuna göstermişlerdi.
MAOİST GENÇLİK MEĞER
ATATÜRK HAYRANIYMIŞ!
 “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları ile eylemler yapan Maocu İP’li gençler devletin başında bulunan Ak Parti Hükümetine destek veren herkesi vatan haini olarak görürken, kendilerini de vatanın kurtarıcısı olarak lanse ediyorlar. Geçmişleri göz önüne alındığında komik duruma düşen Maocu gençlik, “şimdiki zamanın” bir numaralı provokasyoncuları olarak gösteriliyor.
BAYRAK SAVUNUCULARININ
BAYRAKTAN HABERLERİ YOK
Bakanların programlarını takip eden TGB üyesi öğrenciler, her fırsatta bakanları Türk Bayrağı açarak protesto ederlerken, kendi sitelerinde Türk Bayrağı’nın esamesi okunmuyor.  
AYDINLIK, CUMHURİYETİ GEÇTİ
Öte yandan İP’in yayın organı olan Aydınlık gazetesinde de durum farklı değil. İP’in ve TGB’nin sitelerindeki gibi Aydınlık’taki “kızıl renk” dikkat çekerken, site içerisinde ne Türk Bayrağı ne de Atatürk resmi var. Aydınlık, son zamanların en Atatürkçü gazetelerinden biri olarak, Cumhuriyet gazetesini bile geride bırakırken, İslam’a ve Müslümanlara yönelik yaptığı haberleriyle ulusalcı gazeteleri aratır oldu.

Yorumlara Git

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!