AKİT MENÜ

Gündem

'Tayyip sayesinde adam oldun Torinolu Şaban'

AK Parti'den seçilerek girdiği Meclis'te "istifacılar" arasında yer alarak bulunan Hakan Şükür, paralel yapıya yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheli polislere destek olmak üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi. Şükür'e tepki gösteren bir vatandaşın sözleri paralelleri şaşkına çevirdi.

2014-07-26 03:39:47

Paralel yapıya yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Çağlayan’daki İstanbul adliyesinde şüphelilerin savcılık sorguları devam ederken AK Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür de paralel sempatizanları ile birlikte adliyeye geldi.

Adliye önünde bir açıklama yapan Şükür, operasyona tepki gösterdi.

Şükür'ün, "Bu işkence, bu zulme ve toplumu ayrıştıracak şekilde konuşan insanlara tabii ki bir Yavuz çıkıp son verecektir. Ben ona inanıyorum. bugün birçok vicdan tutuklandı aslında" dediği sırada bir vatandaş, "Darbecilerin neresini çekiyorsunuz darbeci bunlar. Ne yüzle çıkıyorsunuz halkın karşısına utanmazlar. Tayyip'in sayesinde adam oldunuz be. Şaban. Torinolu Şaban" dedi. Bu sözlerle tepkisini ortaya koyan vatandaş çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.

Şükür, açıklamasının ardından gözaltı yakınları ile görüştükten sonra adliyeye giriş yaptı.

Yorumlara Git

Zayıflamak uğruna canınızdan olmayın! Bu diyetlerin bedeli ağır

Bu besini gündüz tüketenler yaşadı! İlginç keşif bir anda gündem oldu

Canlı yayında ilginç sesler! Bünyamin Gezer taklit etti sunucu gülmekten yarıldı

Asgari ücret ne kadar olacak? Tüm veriler o rakama işaret ediyor! İşte masadaki rakamlar

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı