AKİT MENÜ

Gündem

Yurt Atayün'den paralel gatakulli!

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, Ergenekoncularun "gatakulli" taktiğine benzer şekilde Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nin acil birimine kaldırıldı.

2014-07-26 12:55:15

YENİAKİT.COM.TR - Abi'lerinden aldıkları emirlerle Başbakan ve bakanların devletler arası görüşmeleri de dahil binlerce vatandaşı dinleyen, casusluk yapan ve Pensilvanya merkezli örgüt kuran polislere yönelik düzenlenen "paralel operasyonu"nda gözaltına alınan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, yaklaşık iki saat hastanede sağlık kontrolünden geçip müşahadeye alındı. Atayün, hastane çıkışında operasyonun birinci gününde kendi isteği ile takılan ters takılan kelepçiyi eleştirerek, "Ben haram yemedim, vatan haini değilim" şeklinde sloganlar atarak şov yaptı.

PARALEL 'GATAKULLİ'

Paralel Yapı'nın sözcüsü Zaman'ın haberine göre Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı da, Twitter hesabı üzerinden Yurt Atayün'ün hastaneye kaldırıldığını duyurmuştu.

Paralel müdür Yurt Atayün, yaklaşık iki saat sağlık kontrolünden sonra hastaneden ayrıldı. Atayün'ün tansiyonun iyi olduğu öğrenilirken emniyet sorgusundan sonra hastaneye kaldırılması ETÖ sürecindeki 'gatakulli'leri akIllara getirdi.

GÜLEN NE DEMİŞTİ?

Bilindiği gibi Ergenekon operasyonlarının doruğa çıktığı günlerde Pensilvanya'da bazı gazetecilere açıklamalarda bulunan Gülen örgütü lideri Fetullah Gülen, cezaevi ile GATA Hastanesi arasında mekik dokuyan ETÖ'cü askerler için, "Sürekli Silivri Cezaevi'yle GATA arasında, yatay geçiş, yani yatış geçişi var. Bu işin içinde bir 'GATA'kulli var. Hükümete karşı da bazı hesaplar seziliyor. Bunlar iyi şeyler değil." şeklinde yorumlamıştı.

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Bu besini gündüz tüketenler yaşadı! İlginç keşif bir anda gündem oldu

Canlı yayında ilginç sesler! Bünyamin Gezer taklit etti sunucu gülmekten yarıldı

Asgari ücret ne kadar olacak? Tüm veriler o rakama işaret ediyor! İşte masadaki rakamlar

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı

İki kat eleştiri! Zam yapılırsa şaşırmayız: O yıldız gündem oldu: Maça damga vurdu...