AKİT MENÜ

Teknoloji

TTNET Müzik’ten bayram yenilikleri

Türkiye’nin dijital müzik platformu TTNET Müzik, web ve mobil platformlarına eklediği yeni özelliklerle bayramda kullanıcılarının dijital müzik deneyimini zenginleştiriyor. Yeni bir üyelik seçeneği olan 45’lik müzik paketi, sosyal medya üzerinde sınırsız dinleme özelliği, mobilde uygulamadan bağımsız müzik keyfi gibi yenilikler, TTNET Müzik kullanıcılarının bayram tatiline keyif katacak. Ayrıca kredi kartı ile ödeme kolaylığı ve ayda toplam 1000 ücretsiz şarkı hakkı, kullanıcılara sunulan diğer yeni ayrıcalıklar arasında bulunuyor.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, yepyeni hizmetler sunarak kullanıcılarına ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor. TTNET Müzik’in web ve mobil platformlarına eklediği bu yeni özelliklerle kullanıcılar müzik dolu bir bayram tatili geçirecek.

1000 şarkı hediye

TTNET Müzik, üyelerine verdiği ücretsiz şarkı haklarını da genişletti. Tüm TTNET Müzik üyeleri ayda toplam 1000 şarkıyı hem mobil hem de web platformları üzerinden ücretsiz olarak dinleyebiliyor.

Sosyal medya üzerinden sınırsız dinleme

Milyonlarca şarkıyı müzikseverlerle buluşturan TTNET Müzik, sosyal medya üzerinde geliştirdiği özelliklerle dijital müziği daha da yaygınlaştırıyor. TTNET Müzik kullanıcıları web veya mobil platform üzerinden dinledikleri şarkıları sosyal medya hesapları üzerinden rahatlıkla paylaşabiliyor. Bu güncelleme ile birlikte paylaşılan şarkı, üye girişine gerek olmadan hem mobil hem de web platformları üzerinden 30 saniye sınırı olmaksızın dinlenebiliyor.

Kredi kartı ile ödeme

Kullanıcılarına kolay ve keyifli bir müzik deneyimi yaşatmayı hedefleyen TTNET Müzik, ödeme kanallarına bir yenisini daha eklendi. TTNET Müzik’te sınırsız şarkı dinlemek ve dilediği şarkıları indirmek isteyen kullanıcılar TTNET faturasıyla veya GSM faturasıyla yapabildikleri ödemelerini artık kredi kartı ile de yapabilecekler.

45’lik müzik paketi

Kullanıcılarına pek çok yenilik yaşatan TTNET Müzik, bir ilke daha imza atıyor. Tüm dijital müzik platformları içinde sadece TTNET Müzik’te bulunan bu yeni paket seçeneği ile sadece şarkı indirmek isteyen kullanıcılar aylık 45 yerli şarkıyı 4,5 TL’ye indirebilecekler. 45’lik müzik paketi ile birlikte TTNET Müzik’te kullanıcılara sunulan paket seçeneklerinin sayısı dörde çıktı.

Uygulamadan bağımsız mobilden müzik keyfi

Kullanıcılarına “Müziğini Her Yerden Dinle” mottosuyla seslenen TTNET Müzik, mobil platformlarda art arda yenilikler yapmaya devam ediyor. TTNET Müzik kullanıcıları mobil platformlarda uygulama üzerinden olduğu gibi mobil tarayıcılar üzerinden de müzik dinleyebilecekler. Geliştirilen HTML5 servisi sayesinde artık TTNET Müzik mobil uygulaması yüklü olmasa dahi mobil web tarayıcıdan “ttnetmuzik.com.tr” adresi yazılarak kullanıcılar aynı haklara sahip olarak şarkı dinleyebiliyorlar.

En yeni albüm ve şarkıların yayınlandığı ilk adres olan TTNET Müzik, geliştirdiği yeniliklerle de dijital müzik sektöründe fark yaratıyor.

Yorumlara Git

Cübbeli Ahmet Hoca harekete geçiyor! 'Bir plan olduğu açık' diyerek duyurdu

Hazmedemediysen maden suyu iç! Emniyetin TOGG'larını görünce içi acıyan DP'li vekil

Teknoloji kontrollerinin bilançosu! ECB Başkanı Lagarde'dan 100 yıl sonra ‘Büyük Buhran’ uyarısı

Asgari ücret resmi olarak açıklandı! Tam iki kat fark var...

Sınır ihlali yapıp Bodrum'a kadar geldiler! Yunanistan'dan son dakika açıklaması: Ateş açamadık