AKİT MENÜ

Gündem

O polisler firarda! Operasyonda flaş gelişme

Paralel yapı operasyonunda ifadeleri daha sonra alınmak üzere serbest bırakılan 17 polisten, 15'inin firar ettiği ortaya çıktı.

İstanbul Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'nün paralel yapıya yönelik düzenlediği Casusluk Operasyonu'nda gözaltına alınan ve aralarında eski TEM Şube Müdürü Ömer Köse ve 17 Aralık Operasyonu'nu düzenleyen Mali Şube'nin müdür yardımcısı Kazım Aksoy'un da bulunduğu 17 polis, sabote edilen mahkeme sürecinde ifadeleri alınamadığı için serbest bırakılmıştı.

İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği ise önceki akşam, 17 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkardı. Bu yakalama kararı üzerine polislerden Mehmet Kılıç ve Hidayet Kemal Çağlayan Adliyesi'ne giderek teslim oldu.

GÖRÜLDÜKLERİ YERDE GÖZALTI

TEM Şube ekipleri, dün sabah saatlerinden itibaren, yakalama kararını uygulamak için şüpheli polislerin adreslerine gitti. Ekipler, polisleri adreslerinde bulamadı.

Aralarında Emniyet müdürlerinin de olduğu 15 polisin, firar ettiği ortaya çıktı. Bazılarına yurt dışına çıkış yasağı da konan 15 polis, görüldükleri yerde gözaltına alınacak.

Yorumlara Git

29 harften 24 harfe Türk Alfabesi! Bu harflere alışacağız

RTÜK Başkanı'ndan Fatih Altaylı'ya salvolar! "Dini imanı para, şizofren!"

Erdoğan BM’den dünyaya seslenecek! “İnsanlığın kaybedecek bir günü dahi kalmamıştır”

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti