AKİT MENÜ

Gündem

Düşman çatlattılar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AK Parti içinde fitne ve fesat çıkarmaya çalışan paralelciler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün verdiği veda resepsiyonundaki görüntülerle hüsrana uğradı.

2014-08-14 08:08:05

HABER MERKEZİ - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AK Parti içinde fitne ve fesat çıkarmaya çalışan paralelciler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün verdiği veda resepsiyonundaki görüntülerle hüsrana uğradı.

AK Parti’de fitne çıkarmak için Abdullah Gül’ün partiye dönüşünü fitneye çeviren paralelciler, bu konuda sürekli yayın organlarında ve bulundukları ortamlarda fitne tohumu ekti ancak fitne oyunu tutmadı.

SAMİMİ POZLAR

Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olarak düzenlediği veda resepsiyonunda ise resmen düşman çatlatıldı.
Resepsiyonda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kol kola yürüdü ve çok samimi pozlar verdi. Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ile Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da samimi ve içten görüntüler verdi. Abdullah Gül ile Recep Tayyip Erdoğan’ın samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlara Git

CHP’den yanardöner siyaseti

Anca İstanbul olur: Kaçak kat üstüne kaçak kat çıktılar!

29 harften 24 harfe Türk Alfabesi! Bu harflere alışacağız

RTÜK Başkanı'ndan Fatih Altaylı'ya salvolar! "Dini imanı para, şizofren!"

Erdoğan BM’den dünyaya seslenecek! “İnsanlığın kaybedecek bir günü dahi kalmamıştır”