AKİT MENÜ

Gündem

Şehit annesi: Kanı durdurun

Çözüm sürecine her kesimden destek geliyor. Terörün en büyük mağdurlarından olan şehit yakınları da akan kanın durmasını istiyor. Çıktığı Tokat ve Amasya gezisinde vatandaşlara çözüm sürecini anlatan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sokakta bir şehit ann

2013-04-28 22:04:03

YENİ AKİT / ANKARA
Hükümetin başlattığı çözüm sürecine şehit anneleri de tam destek veriyor. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’la karşılaşan Amasyalı şehit annesi Fatma Taşan, çözüm sürecine desteğini dile getirerek, “Benim ciğerim çok yandı, başka anaların ciğeri yanmasın.” dedi. Şehit anası, akan kanın durdurulmasını istedi. Bozdağ ise tek dertlerinin bu olduğunu belirterek, başka anaların da ağlamamasını istediklerini kaydetti.
“BENİM CİĞERİM YANDI,
BAŞKA ANALARIN CİĞERİ YANMASIN”
Tokat ve Amasya gezisinde sokakta halkla tokalaşan Başbakan Yardımcısı Bozdağ Amasya’da şehit annesi ile karşılaştı. Bozdağ’ın yanına gelen şehit annesi Fatma Taşan, akan kanın durdurulmasından mutlu olduğunu belirtti. Şehit annesi Fatma Taşan oğlu Hakan Taşan’ın 1998 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde mayına basarak şehit olduğunu anlatan Taşan, Bozdağ’a “Benim ciğerim çok yandı, başka anaların ciğeri yanmasın. Oğlum şehit olduğunda 7 aylık askerdi. Görüşemedim çocuğumla. Oğlumu sadece garajlardan bindirdiğimi hatırlıyorum. Durdurun ne olur; biz yandık, başka anneler yanmasın. Yandı ciğerim yandı. Sizlerin de evladı var. Evlat acısı çok zor. Şehit gelmedikçe biz evde huzurlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.
BOZDAĞ: AKAN KANI
DURDURMAK İSTİYORUZ
Taşan’ın bu sözleri üzerine Başbakan Yardımcısı Bozdağ, şehit annesinin elini tutarak, “İnşallah, bizim de bütün derdimiz bu. Biz de akan kanı durdurmak istiyoruz. Sizin evladınız bu vatan için şehitlik mertebesine ulaştı. Başka analar ağlamasın istiyoruz” diyerek şehit annesini teselli etti.

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor